-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 11 26

Matas Vasiliauskas tęsia pergalių seriją Izraelyje

Izraelyje vykstančiame ITF jaunių (iki 18 metų) teniso G3 serijos turnyre ketvirtą pergalę iš eilės iškovojo geriausias jaunasis Lietuvos tenisininkas Matas Vasiliauskas.
Matas Vasiliauskas
Matas Vasiliauskas / Balžeko teniso akademijos nuotr.

Šešiolikmetis Balžeko teniso akademijos auklėtinis 6:2, 7:5 užtikrintai nugalėjo bendraamžį korto šeimininką Tomą Saportą bei pateko į turnyro aštuntfinalį. Jame M.Vasiliausko laukia vokietis Jeremy Schifris.

Kelyje į turnyro aštuntfinalį lietuvis įveikė tris kvalifikacijos etapus. Iš pradžių 6:4, 6:3 nugalėtas Ronas Cohenas iš Izraelio, vėliau dar vienas korto šeimininkas Tai Bitonas, o trečiajame rate – 2:6, 7:5, 6:3 švedas Mansas Dahlbergas.

„Pirmajame kvalifikacijos etape neprastai sekėsi su padavimais. Antrajame etape, objektyviai vertinant, varžovas buvo silpnesnis, o trečiajame – labai rimtas priešininkas. Prieš jį pirmajame sete negalėjau nieko padaryti, tačiau labai gerai, kad antrajame sete sugebėjau grįžti į žaidimą. Nors mačas buvo įtemptas, tačiau nuo antrojo seto vidurio priekyje jau buvau aš“, – apie įveiktus kvalifikacinius etapus pasakojo M.Vasiliauskas.

Pirmajame rate lietuvis taip pat valdė situaciją nuo pat dvikovos pradžios. Šis laimėjimas jam buvo aštuntasis iš dešimties per pastarąsias tris savaites. Šiuo turnyru M.Vasiliauskas užbaigs 2018 – ųjų sezoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius