Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2014 06 29

Mažuoju Fedu ir misteriu Šarapova vadinamas Grigoras Dimitrovas tarė: „Pakaks!“

Geriausią Bulgarijos tenisininką Grigorą Dimitrovą vis labiau erzina aistruolių ir teniso specialistų jam klijuojamos pravardės. 23-ejų metų žaidėjas, po puikios penkių setų pergalės prieš Aleksandrą Dolgopolovą, pateko į Vimbldono turnyro aštuntfinalį. Po šios pergalės G.Dimitrovas pareiškė, kad atėjo laikas naujam vardui, nes jis nori kurti savo legendą.
Grigoras Dimitrovas
Grigoras Dimitrovas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
„Mažuoju Fedu“ Bulgarijos tenisininkas buvo pramintas dėl panašaus žaidimo stiliaus su Rogeriu Federeriu. Tapęs vienos turtingiausių pasaulio sportininkių, Marijos Šarapovos, širdies draugu, aistruolių buvo pramintas misteriu Šarapovu. 

Visos šios pravardės G.Dimitrovui gerokai pabodo ir jis tarė: „Pakaks!“. 

„Manau, kad jau išaugau visas tas pravardes. Atėjo laikas sugalvoti kažką geresnio, – pareiškė G.Dimitrovas patekęs į ketvirtą Vimbldono ratą. – Manau, kad visi tie dalykai po truputį nyksta. Aš stengiuosi tobulėti ne tik kaip žaidėjas, bet ir kaip asmenybė už teniso korto ribų. Aš noriu sukurti savo legendą, savo paties prekinį ženklą.“

G.Dimitrovas pasaulio reitinge šiuo metu užima 13-ą vietą. Šiame sezone jis yra vienintelis žaidėjas, kuriam pavyko laimėti tris turnyrus ant skirtingų dangų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius