Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 04

„Miami Open“ pirmenybes praleidęs Novakas Džokovičius džiaugėsi papildomu poilsiu

Antroji pasaulio raketė Novakas Džokovičius praleido praėjusią savaitę pasibaigusias „Miami Open“ pirmenybes dėl alkūnės traumos, tačiau priverstinis poilsis tenisininkui išėjo į naudą. Serbas jaučiasi puikiai ir nekantrauja pradėti Daviso taurės ketvirtfinalio dvikovą su Ispanijos rinktine.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Twitter“ nuotr.

„Žinoma norėjau žengti į aikštę ir bandyti apginti savo 2016 metais iškovotą titulą, tačiau šį kartą man to padaryti nepavyko, – pasakojo serbas. – Kita vertus, pasimėgavau laisvu laiku, kurį praleidau namuose su savo žmona bei sūnumi. Tai buvo puikios kelios savaitės ir po jų esu labai laimingas.

Dvikovos ant kietos aikštės dangos nėra pats geriausias pasiruošimas grunto sezonui, tačiau aš kelias savaites nežaidžiau ir man reikia kuo daugiau rungtyniauti. Aikštės paviršius nesvarbus, nes noriu sugrįžti į gerą sportinę formą.

Daviso taurės mačai visuomet būna ypatingi, nes namų publika juos paverčia visai kitokiais nei ATP ture. Nekantrauju sužaisti mūsų žiūrovų akivaizdoje.

Visuomet stengiuosi sugerti jų skleidžiamą energiją ir manau, kad dėl to Daviso taurėje visuomet rungtyniauju geriau.“

Keletą metų teniso pasaulyje dominavęs N.Džokovičius praėjusį sezoną iškovojo „French Open“ titulą, tačiau vėliau jo sportinė forma krito, o Andy Murray tapo pirmąja pasaulio rakete.

Šiemet vaizdas ir vėl kitoks, nes A.Murray vis dar nedemonstruoja labai gero žaidimo, o visus svarbiausius titulus susirenka Rogeris Federeris.

„Tai ką įgyvendino Rogeris yra neįtikėtina. Jo pavyzdys įrodo, jog tokio amžiaus dar galima žaisti aukščiausiu lygiu, – žavėjosi N.Džokovičius. - Jis patyrė visko, tačiau šiemet sugrįžo ir įrodė, jog dar turi parako.“

Daviso taurės dvikova tarp Serbijos bei Ispanijos vyks jau šį savaitgalį, o joje svečiams nepadės geriausias šalies žaidėjas Rafaelis Nadalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius