Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 19

Milžiniškas turnyro praradimas: „Roland Garros“ – be šeimininkų favorito

Kiekvienais metais neabejotinai daugiausiai palaikymo iš vietinių aistruolių „Roland Garros“ turnyre sulaukiantis Gaelis Monfilsas (ATP-22) negalės dalyvauti atvirosiose Prancūzijos teniso pirmenybėse.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

35-erių tenisininkui netrukus atlikta nedidelė dešiniojo kulno procedūra, po kurios tiksliau ir paaiškės, kada į kortus sugrįš aukščiausiai reitinguotas Prancūzijos tenisininkas.

Žinute su savo sekėjais pasidalijęs G.Monfilsas atskleidė, kad kulno skausmai jį kamuoja nuo Monte Karlo „Masters“ turnyro, kurį prancūzas turėjo praleisti.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Gaelis Monfilsas ir Novakas Džokovičius
AFP/„Scanpix“ nuotr./Gaelis Monfilsas ir Novakas Džokovičius

Veteranas sugrįžo turnyre Madride, tačiau atletiškumu grįstas tenisininko žaidimas buvo stipriai ribojamas traumos, ką geriausiai iliustravo ir antrojo etapo susitikimas su Novaku Džokovičiumi (ATP-1), kuomet buvo laimėti tik penki geimai.

2022-uosius G.Monfilsas pradėjo tiesiog fantastiškai – ATP 250 turnyre Adelaidėje tapo čempionu, o „Australian Open“ pirmenybėse krito tik ketvirtfinalyje, kur po penkių setų trilerio nusileido Matteo Berrettiniui.

„Roland Garros“ turnyre geriausiu vietinio herojaus pasiekimu išlieka pusfinalis 2008 metais, dar tris kartus jis pasiekė ketvirtfinalį (2009, 2011, 2014 m.).

Prieš keletą dienų G.Monfilsas pasidalijo džiugia žinia, jog taps tėčiu – jo žmona, taip pat tenisininkė Elina Svitolina laukiasi judviejų pirmagimės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius