Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 12

Mischa Zverevas lengva pergale pradėjo turnyrą Štutgarte

Šeštasis pagal skirstymą Mischa Zverevas lengva pergale pradėjo Vokietijoje startavusį „Mercedes Cup“ turnyrą. Jis vos per 55 minutes sugebėjo nugalėti 73 pasaulio raketę Maleką Jazirį 6:3, 6:1, o dėl vietos ketvirtfinalyje susikaus su Yannicku Hanfmannu.
Mischa Zverevas
Mischa Zverevas / „Scanpix“/AP nuotr.

M.Zverevas savo žolės sezoną pradėjo pergale, o vos prieš kelias savaites Ženevoje jis rungtyniavo finale ant grunto. Tiesa, jame jis turėjo pripažinti Stano Wawrinkos pranašumą, o jau po dviejų dienų „French Open“ susitikimą žaidęs vokietis pralaimėjo pirmame etape.

Jo varžovu dėl vietos „Mercedes Cup“ ketvirtfinalyje bei šanso susikauti su Rogeriu Federeriu tapo Y.Hanfmannas. Jis pirmadienį 6:3, 7:5 įveikė vengrą Martoną Fucsovicsą.

Pergales pirmąją varžybų dieną taip pat iškovojo Steve'as Johnsonas ir Janas-Lennardas Struffas. Amerikietis 3:6, 7:6 (7:2), 6:4 nugalėjo vardinį kvietimą gavusį Maximilianą Martererį, o vokietis įrodė savo pranašumą prieš slovaką Luką Lacko 6:4, 7:6 (7:3).

Į antrąjį „Mercedes Cup“ etapą patekę tenisininkai jau užsitikrino 20 ATP reitingo taškų bei daugiau nei 10 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius