Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 11

Monte Karlas: Alexanderio Zverevo triumfas ir prancūziški „riestainiai“

Kitą savaitę jaunos savo karjeros rekordą pasieksiantis Alexanderis Zverevas nesiliauja stebinęs. Pirmadienį Monte Karlo „Masters“ turnyre debiutavęs jaunasis Vokietijos talentas gerų draugų dvikovoje vos per valandą 6:1, 6:3 sutriuškino kitą ateities žvaigždutę Andrejų Rublevą.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“ nuotr.

Tai buvo pirma A.Zverevo ir A.Rublevo akistata karjeroje.

Pirmą „Rolex Masters“ etapą sėkmingai įveikęs A.Zverevas kitą savaitę ATP reitinge pakils bent į 50-ą vietą ir pasieks naują karjeros rekordą.

Pirmą kartą raudonuose Monte Karlo kortuose žaidęs Saša užsitikrino 45 ATP reitingo taškus ir kiek daugiau nei 26 tūkst. eurų, o kitame etape raketes surems su aštuntąja pasaulio rakete Davidu Ferreru.

Pirmame sete A.Zverevas, pasinaudojęs dviem „break point’ais“, išsiveržė į priekį 4:0. Septintame geime 18-os vokietis darkart perkando A.Rublevo padavimus ir nusinešė pergalę 6:1.

Antroje dvikovs dalyje užtikrintai padavimus atlikę jaunieji tenisininkai kovojo taškas į tašką, tačiau aštuntame geime A.Zverevui pavyko pasinaudoti antru „break point’u“, kuris ir lėmė 54-osios pasaulio raketės pergalę.

„Vienas kitą pažįstame nuo vienuolikos, – po pergalės kalbėjo A.Zverevas. – Vienas prieš kitą jaunių turnyruose esame žaidę begalę kartų, o profesionalų turnyre mums tai buvo pirma dvikova. Tiesą sakant, džiugu matyti, kaip užaugome. Manau, kad tai buvo pirma iš daugelio mūsų akistatų.“

VIDEO: Zverev Happy With Monte-Carlo 2016 Win

Sėkmingai Monte Karlo turnyras prasidėjo 16-ajai pasaulio raketei Gaeliui Monfilsui. Prieš kelias savaites Indian Velso ir „Miami Open“ ketvirtfinaliuose žaidęs Prancūzijos tenisininkas 7:5, 6:0 neprivargo su Gillesu Mulleriu.

Pabrėžtina, kad pirmame sete 29-erių G.Monfilsas atsiliko 5:2, tačiau nuo tada laimėjo vienuolika (!) geimų iš eilės.

Kiek vėliau prie prancūziško „riestainių“ vakarėlio prisijungė ir 10-ą vietą ATP reitinge užimantis Richardas Gasquet, 6:4, 6:0 sutriuškinęs Nicolasą Almagro.

Kiti rezultatai:

G.G.Lopezas (ATP-38) – T.Bellucci (ATP-35) 7:5, 6:1

A.Bautista-Agutas (ATP-17) – A.Ramosas-Vinolasas (ATP-50) 6:4, 7:6(7:4)

A.Bedene’as (ATP-60) – L.Rosolas (ATP-61) 6:2, 6:3

P.Herbertas (ATP-95) – G.Pella (ATP-47) 6:3, 6:4

G.Dimitrovas (ATP-26) – F.Krajinovičius (ATP-110) 6:3, 6:2

P.Carreno-Busta (ATP-51) – S.Roberto (ATP-121) 6:3, 6:1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius