Dabar populiaru
Publikuota: 2020 spalio 5d. 22:25

N.Džokovičius kamuoliuku pataikė teisėjui į veidą, bet šį kartą atsipirko išgąsčiu

Novakas Džokovičius
„Scanpix“ nuotr. / Novakas Džokovičius

Novakui Džokovičiui ketvirtųjų „Didžiojo kirčio“ turnyrų etapai tampa užburti – kaip ir prieš mėnesį Niujorke, taip ir šįvakar Paryžiuje serbas kamuoliuku pataikė į teisėją. Vis dėlto šį kartą pirmoji planetos raketė išsisuko be nuobaudų.

N.Džokovičius praėjusį mėnesį vykusiame „US Open“ turnyre netyčia, bet jau nevykstant žaidimui pataikė linijos teisėjai į kaklą ir sulaukė griežčiausios bausmės – diskvalifikacijos.

Situacija beveik pasikartojo „Roland Garros“ turnyre, kai taip pat pirmajame akistatos su Karenu Chačanovu sete serbas kamuoliuku pataikė teisėjui į veidą.

Visgi šįkart N.Džokovičius susitikimą galėjo tęsti, nes kamuoliuką į arbitrą jis nukreipė žaidimo metu.

„O Dieve, tai buvo labai keistas dežavu, – po mačo sakė N.Džokovičius, pripažinęs, jog akimirką pagalvojo apie galimybę vėl būti diskvalifikuotam. – Noriu surasti tą linijos teisėją ir sužinoti, ar jam viskas gerai, nes mačiau raudoną dėmę toje galvos vietoje, į kurią pataikė kamuoliukas.

Tikiuosi, kad jam viskas gerai. Jis priėmė šį smūgį labai stipriu ir drąsiu būdu.“

Kiek išgąsdinęs epizodas N.Džokovičiaus iš vėžių neišmušė – rusą jis nugalėjo 6:4, 6:3, 6:3 ir žengė į ketvirtfinalį.

Komentarai: 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiškai su „Norfa“

Skanumėlis

Esports namai

URBAN˙/

Parašykite atsiliepimą apie Deuce