Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 19

N.Kyrgiosą motyvuoti bandęs teisėjas – suspenduotas

Švedas Mohamedas Lahyani – vienas labiausiai patyrusių teniso arbitrų visame ture. Visgi „US Open“ turnyre teisėjas pasielgė kiek neapgalvotai, o ATP teko imtis griežtesnių priemonių.
Mohamedas Lahyani
Mohamedas Lahyani / „Scanpix“/AP nuotr.

Kuomet N.Kyrgios antrajame varžybų rate pralaiminėjo P.H.Herbertui bei parodė, jog neturi noro žaisti, 52-ejų arbitras nusprendė įsikišti.

Jis išlipo iš savo bokštelio, priėjo prie talentingo Australijos tenisininko ir bandė jį įkalbėti tęsti dvikovą. Aikštelėje esantys mikrofonai užfiksavo teisėją sakant „Aš noriu tau padėti“.

VIDEO: Nicko Kyrgioso pokalbis su bokštelio teisėju Mohamedu Lahyani

Nežinia, kokį monologą Kyrgiosui rėžė arbitras iš Švedijos, tačiau tai padėjo – australas sugrįžo ir dvikovą laimėjo per 4 setus.

ATP už tokį poelgį nusprendė suspenduoti M.Lahyani nuo dviejų artimiausių turnyrų, kuriuose jis turėjo teisėjauti. Švedas praleis varžybas Pekine bei Šanchajuje.

„Lahyani yra pasaulinės klasės ir itin gerbiamas arbitras, tačiau jo poelgis dvikovos metu pažeidė teisėjo nešališkumą. Nors suprantame, jog jis norėjo gero, mes privalėjome imtis tam tikrų sankcijų. Mohamedas pasimokys iš savo klaidos ir laukiame jo grįžtant spalį“, – teigė ATP viceprezidentas.

M.Lahyani į savo pareigas grįš spalio 15-ąją Stokholme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius