Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 18

N.Osaka paaiškino, kodėl atleido trenerį: „Man laimė svarbiau“

21-erių japonė Naomi Osaka žaibiškai tapo teniso žvaigžde, kai laimėjo du „Didžiojo kirčio“ turnyrus iš eilės ir tapo pirmąja pasaulio rakete. Tačiau tenisininkė netikėtai atleido į pergales vedusį trenerį Saschą Bajiną.
Sascha Bajinas ir Naomi Osaka
Sascha Bajinas ir Naomi Osaka / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Naomi Osaka

„US Open“ ir „Australian Open“ laimėjusi japonė praėjus 16 dienų po paskutinio trofėjaus atsisveikino su patyrusiu treneriu.

Socialiniame tinkle apie tai pranešusi N.Osaka iš pradžių savo sprendimo nekomentavo, bet galiausiai paaiškino išsiskyrimo priežastis.

„Visi galvoja, kad tai buvo dėl pinigų, bet tai ne tiesa. Aš nenoriu savo laimės aukoti dėl sėkmės. Nesirengiu to paaukoti tik tam, kad išlaikyčiau žmogų. Tai vienas iš labiausiai mane įskaudinusių dalykų“, – aiškino tenisininkė.

21-erių japonė su S.Bajinu dirbu kiek daugiau nei metus, per kuriuos N.Osaka pakilo iš 72-osios vietos reitinge į pirmąją.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sascha Bajinas ir Naomi Osaka
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sascha Bajinas ir Naomi Osaka

Tenisininkė tikino, kad įtampa tarp jos ir trenerio augo: „Manau, tai galėjo suprasti visi, kurie matė kaip mes bendraujame. Nesakysiu apie jį nieko bloga, nes esu jam dėkinga. Melburne aš tiesiog sau pasakiau, kad turiu tai ištverti. Manau, visi matėte, kas vyksta.“

S.Bajinas 2018 metais buvo išrinktas geriausiu WTA treneriu ir yra dirbęs su tokiomis teniso žvaigždėmis kaip Serena Williams, Viktorija Azarenka ir Caroline Wozniacki.

N.Osaka žada susirasti naują trenerį iki kovo 4 dienos, kai startuos Indian Velso turnyre.

„Norėčiau, kad tai būtų žmogus su pozityviu nusiteikimu. Man nereikia, kad kažkas nuolat sakytų negatyvius dalykus. Tai būtų blogiausia. Bet noriu, kad man pasakytų, kas negerai man tiesiai į akis“, – reikalavimus naujam partneriui dėstė pirmoji pasaulio raketė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius