Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 30

Negailestingi ATP Madrido burtai: vienoje lentelės dalyje – visi trys favoritai

Jau sekmadienį Madride startuos dar vienas ATP „Masters“ serijos turnyras „Mutua Madrid Open“, kuriame jau buvo ištraukti ir varžybų burtai.
Novakas Džokovičius ir Rafaelis Nadalis
Novakas Džokovičius ir Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vyrų vienetų turnyro burtų traukimo ceremonija įvyko penktadienį, o teniso aistruoliai iš karto pastebėjo tai, kaip varžybų medyje trūksta balanso.

Vienoje lentelės dalyje yra trys pagrindiniai pretendentai į nugalėtojo trofėjų – Novakas Džokovičius (ATP-1), Rafaelis Nadalis (ATP-4) ir jaunasis Carlosas Alcarazas (ATP-9).

Geriausiam planetos tenisininkui iš Serbijos šioje situacijoje nusisekė labiausiai – iki pusfinalio etapo jam su dviem Ispanijos tenisininkais susitikti tikrai nereikės.

Pirmuoju Nolės varžovu bus arba Gaelis Monfilsas (ATP-21) arba vietinis jaunuolis Carlosas Gimeno Valero (ATP-369), o rimčiausiu oponentu iki pusfinalio greičiausiai būtų norvegas Casperas Ruudas (ATP-7).

„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis ir Carlosas Alcarazas
„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis ir Carlosas Alcarazas

Negailestingi burtai buvo po traumos sugrįžtančiam Rafaeliui Nadaliui. Ispano jau antrame etape greičiausiai lauks kitas serbas Miomiras Kečmanovičius (ATP-38), žaidžiantis fantastišką sezoną. Tiesa, pastarajam dar reiks įveikti Alexanderį Bubliką (ATP-32).

Kitame etape grunto karaliaus lauktų potencialus mūšis su Pablo Carreno Busta (ATP-18) arba Aslanu Karatsevu (ATP-33), o ketvirtfinalyje – kosminį tenisą žaidžiantis C.Alcarazas.

Pergalių atveju Rafa ir Nolė galėtų susitikti turnyro pusfinalyje. Ispanas šį turnyrą yra laimėjęs 5 kartus, serbas – 3.

Šioje lentelės dalyje įvyks ir dar vienas fantastiškas pirmojo rato susitikimas, kuriame susikaus du „Didžiojo kirčio“ čempionai – tai Andy Murray (ATP-81) ir Dominico Thiemo (ATP-93) akistata,

Kitoje varžybų medžio dalyje kur kas ramiau. Ten favoritu pakliūti į finalą turėtų būti antroji turnyro raketė Alexanderis Zverevas (ATP-3), ginantis praėjusiais metais Madride iškovotą trofėjų, o iš viso Ispanijos sostinėje triumfavęs tris sykius.

Jam rimtą iššūkį mesti turėtų graikas Stefanos Tsitsipas (ATP-5), sutriuškinęs Sašą prieš keletą savaičių Monte Karle. Visgi čia Madride sąlygos kur kas palankesnės vokiečiui.

Pakutenti padus favoritams šioje lentelės dalyje galėtų ir tokie tenisininkai kaip Jannikas Sinneris (ATP-12) ar Andrejus Rubliovas (ATP-8).

Įdomiausi pirmojo rato susitikimai:

  • Andy Murray – Dominicas Thiemas;
  • Borna Čoričius – Roberto Bautista-Agutas;
  • Jensonas Brooksby – Tayloras Fritzas;
  • Frances Tiafoe – Christianas Garinas;
  • Marinas Čiličius – Albertas Ramosas-Vinolas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius