Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 11

Neįgaliesiems Lietuvos tenisininkams – svečių pamokos

Baigiantis metams Lietuvos neįgalieji tenisininkai sulaukė Tarptautinės teniso federacijos (ITF) dėmesio. Šią savaitę Lietuvoje viešintys devyniolikmetis judėjimo negalią turintis tenisininkas iš Olandijos Florian de Boer (351-a neįgaliųjų teniso raketė pasaulyje) ir neįgaliųjų teniso treneris iš D. Britanijos Martyn Wait ne tik surengs atviras treniruotes likimo nuskriaustiems tenisininkams.
Treniruotės akimirka
Treniruotės akimirka / Organizatorių nuotr.

Svečiai taip pat lankysis įvairiose Lietuvos reabilitacijos klinikose, kuriose dalinsis savo patirtimi ir į teniso kortus kvies vaikus ir suaugusius.

Šiandien Druskininkuose F. de Boer ir M. Wait susitiks su čia esančios reabilitacijos klinikos “Saulutė” vaikais, o ketvirtadienį jie lankysis Klaipėdos reabilitacijos centre.

Trečiadienį Vilniuje esančioje SEB arenoje bus surengta parodomoji treniruotė negalią turintiems Lietuvos tenisininkams.
Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas teigia, kad tokių vizitų nauda matoma plika akimi. “Olandijos tenisininkas ir ITF treneris Lietuvoje viešėjo ir lygiai prieš metus. Galiu pasakyti, kad šiemet skaičius norinčių patekti į atviras treniruotes padvigubėjo. O šio projekto tikslas ir yra galimybių parodymas”.

ITF vykdomos Silver Fund programos tikslas – aktyvaus neįgaliųjų laisvalaikio skatinimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius