Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 12

Nelaimė Kinijoje: per tašką nuo titulo buvusi tenisininkė iš korto išgabenta ant neštuvų

119-ą vietą pasaulio reitinge užimančią Misą Eguchi nuo skambiausios karjeros pergalės skyrė vos vienas taškas, tačiau „Dalian Women’s Tennis Open“ turnyro finalą Kinijos tenisininkė norės užmiršti kuo greičiau. Viena ranka nugalėtojos titulą jau laikiusi 24-erių M.Eguchi ne tik kad nieko nepešė, bet dar ir buvo išgabenta ant neštuvų.
Misa Eguchi iš korto išgabenta ant neštuvų
Misa Eguchi iš korto išgabenta ant neštuvų
Temos: 1 Nelaimė

Trečiame sete paduodant čekei Kristynai Pliškovai M.Eguchi pirmavo 5:2 ir 40:30, tačiau vienintele turėta galimybe tašku laimėti mačą kinė nepasinaudojo.

Jau kitame taške M.Eguchi sėkmingai priėmė varžovės padavimus, bet 119-ajai pasaulio raketei tuo finalas ir baigėsi – skubėdama prie kamuolio tenisininkė nikstelėjo koją ir parvirto ant žemės. Prie skausmą kenčiančios tenisininkės iškart pribėgo pagrindinis teisėjas, o prie jo netrukus prisijungė ir baltus chalatus dėvinčių daktarų būrelis.

Tačiau traumos būta tokios rimtos, kad M.Eguchi ant kojų pakelti nepavyko. Rezultatui esant 7:5, 4:6, 2:5 ir 40:40, Kinijos tenisininkei finalas baigėsi ir iš korto ji buvo išnešta ant neštuvų.

Jei ne kelio trauma, M.Eguchi greičiausiai būtų iškovojusi skambiausią karjeros pergalę. 119-oji pasaulio raketė dar nė karto nėra laimėjusi turnyro, kurio prizinis fondas perkopia 100 tūkst. JAV dolerių.

K.Pliškovai, kurios sesuo Karolina šeštadienį žaidė „US Open“ čempionato finale, už jai pačiai netikėtai laimėtą „Dalian Women’s Tennis Open“ turnyrą atiteko 20 tūkst. dolerių ir 160 WTA reitingo taškų, kurie 24-erių čekei leis sugrįžti tarp šimto geriausių pasaulio tenisininkių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius