Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 02

Nepadoriai žiūrovui grasinusiam Bernardui Tomičiui – didelė piniginė bauda

Liežuvio už dantų nelaikiusiam Beranrdui Tomičiui teks paploninti piniginę – „US Open“ čempionato organizatoriai skandalingajam australui už nepadorų grasinimą skyrė didelę baudą.
Bernardas Tomičius
Bernardas Tomičius / „Scanpix“ nuotr.

B.Tomičiui „US Open“ čempionatas baigėsi labai greitai – jau pirmame turnyro etape 19-oji pasaulio raketė 4:6, 3:6, 6:4, 6:7 (0:7) nusileido bosniui Damirui Džumhurui (ATP-72).

Bet tuo B.Tomičiaus bėdos nesibaigė. Primename, kad pirmajame dvikovos sete 22-ejų australas vieno iš žiūrovų adresu pasiuntė nepadorų grasinimą: „Aš sugrūsiu savo kiaušinius tau į burną.“

VIDEO: Nepadorus Bernardo Tomičiaus grasinimas

Į nepraustburnio B.Tomičiaus pareiškimą iškart sureagavo Tarptautinė teniso federacija (ITF), devynioliktajai pasaulio raketei ketvirtadienį skyrusi 10 tūkst. JAV dolerių baudą.

Visgi tai – ne pati didžiausia bauda šių metų „Didžiojo kirčio“ turnyrų sezone. Prieš kelis mėnesius Heather Watson turėjo susimokėti 12 tūkst. dolerių už tai, kad daužydama raketę sugadino Vimbldono kortą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius