Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 23

Nervų ir neišnaudotų progų mūšyje Ričardas Berankis patyrė itin skaudų pralaimėjimą

Ričardas Berankis patyrė itin skaudų, daug jėgų ir emocijų pareikalavusį pralaimėjimą Sankt Peterburge vykstančiame ATP 250 serijos turnyro starte. 72-ą vietą pasaulio reitinge užimantis lietuvis 6:7, (9:11), 6:3, 6:7 (4:7) nusileido Prancūzijos atstovui Lucui Pouille (ATP 75).
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

Pirmas setas klostėsi pagal neprognozuojamą scenarijų. L.Pouille pirmavo 5:4 ir stojo atlikti padavimų, kurie galėjo nulemti jo pergalę pirmoje dalyje, tačiau R.Berankis atsitiesė ir tenisininkams teko žaisti pratęsimą. Lietuvos atstovas tie-break‘e turėjo dvi progas tašku laimėti setą, tačiau jomis nepasinaudojo ir liejo didelį nusivylimą. 

Antrame sete R.Berankis turėjo net 12-a progų tašku laimėti varžovo padavimų seriją, pasinaudojo dviem iš jų ir išlygino mačo eigą. 

21-erių metų L.Pouille lemiamame sete išsiveržė į priekį 4:3, tačiau netrukus pralaimėjo savo kirčių seriją ir tenisininkams vėliau teko žaisti pratęsimą. Tie-breake R.Berankis pirmavo 4:2, bet tuomet penkis taškus iš eilės laimėjo ir dramatišką pergalę iškovojo L.Pouille. Mačas truko dvi valandas ir 43-is minutes. 

Tai buvo antra abiejų žaidėjų akistata karjeroje ir pirma L.Pouille pergalė. 

Už pergalę tenisininkui atiteko 20 reitingo taškų ir 18-os tūkstančių dolerių premija. O dėl patekimo į ketvirtfinalį prancūzui teks kovoti su Jerzy Janowicziumi. 66-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Lenkijos tenisininkas pirmame rate vakar įveikė prancūzą Benoit Paire.

Kitame mače Teimurazas Gabašvilis 6:2, 6:2 nugalėjo po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopusį Jeroslavą Šylą. 

Vakar R.Berankis poroje su T.Gabašviliu šventė dramatišką pergalę dvejetų varžybose ir pateko į ketvirtfinalį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius