Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 16

Nesustabdoma: Karolina Pliškova palaužė Garbinę Muguruzą ir pateko į pusfinalį Indian Velse

Karolina Pliškova tęsia puikų žaidimą naujame sezone ir pasiekė prestižinio „BNP Paribas Open“ turnyro Indian Velse pusfinalį. Trečia pasaulio raketė po atkaklios kovos ir dviejų pratęsimų 7:6 (7:2), 7:6 (7:5) nugalėjo septintą pasaulio raketę iš Ispanijos Garbinę Muguruzą. Mačas truko valandą ir 57-ias minutes.
Karolina Pliškova
Karolina Pliškova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai tikrai buvo geriausias mano mačas šiame turnyre, – po pergalės kalbėjo K.Pliškova. – Žaidžiau prieš gerą tenisininkę. Kovodama su Garbine visada jaučiuosi gerai. Ir nesvarbu kokioje formoje esu. Kai žaidžiu su ja mano žaidimo lygis visada pakyla.“

Tai buvo septinta abiejų tenisininkių akistata ir šešta Karolinos pergalė.

Pačioje susitikimo pradžioje ji savo žaidimu tik patvirtino išsakytus žodžius ir pirmavo 4:1. Tačiau „French Open“ čempionė taip pat kovojo iš visų jėgų, nuolat agresyviai puolė po antro varžovės padavimo ir išlygino rezultatą 6:6. Pirmame pratęsime K.Pliškova vėl pasitelkė savo galingus pirmus padavimus ir laimėjo pirmą dalį.

Antrame sete K.Pliškova tik didino tempą ir vėl susikrovė didelę persvarą 5:2. Bet G.Muguruza ir vėl sugebėjo išlyginti rezulatą 6:6. Pratęsimo lemiamais momentais tikslesnė buvo trečioji pasaulio raketė.

Indian Velso turnyro pusfinalyje K.Pliškova žais su aštunta pagal skirstymą Svetlana Kuznecova. Rusijos tenisininkė kitame ketvirtfinalio mače 6:1, 6:4 nugalėjo tėvynainę Anastasiją Pavliučenkovą.

VIDEO: Svetlana Kuznecova ketvirtfinalio mače 6:1, 6:4 nugalėjo tėvynainę Anastasiją Pavliučenkovą.

S.Kuznecova su K.Pliškova žaidė du kartus ir abi tenisininkės pasidalino po pergalę.

„Žaidėme du mačus ir abiejuose reikėjo trijų setų, – apie būsimą akistatą kalbėjo S.Kuznecova. – Abu kartus buvo tikrai labai sunku žaisti. Bet aš žinoma iš tų susitikimų pasiimsiu pozityvius dalykus, kuriuos stengsiuosi pritaikyti artėjančiose akistatose. Tiesiog turiu žaisti agresyviai. Ji norės mane priversti lakstyti. Aš bandysiu neleisti to padaryti.

Įdomu, kad 2017-ųjų sezone K.Pliškova pasiekusi turnyrų pusfinalius vėliau tapo ir jų čempione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius