Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 04

Nesustabdomas: Rafaelis Nadalis be vargo žengė į finalą Akapulke

Antrasis pagal skirstymą „Abierto Mexicano Telcel“ pirmenybių tenisininkas Rafaelis Nadalis negaišo laiko ir iškovojo nesunkią pergalę prieš trečiąją turnyro raketę Mariną Čiličių. Ispanas aikštėje praleido valandą ir 24 minutes, o kroatą įveikė rezultatu 6:1, 6:2.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“/AP nuotr.

„Jeigu nori laimėti prieš tokį tenisininką, kaip Marinas, tai reikia sužaisti labai gerai. Džiaugiuosi savo pasirodymu, – po mačo kalbėjo Rafa. – Esu labai laimingas, kad galiu žaisti susikaupęs ir pelnyti svarbiausius dvikovos taškus. Akapulke man kol kas labai patinka, todėl esu patenkintas, kad kausiuosi dėl trofėjaus.“

R.Nadalis ir toliau išlieka nenugalėtas Akapulke. Jis čia iškovojo 14 pergalių ir laimėjo visus 28 setus. Ispanas „Abierto Mexicano Telcel“ pirmenybėse triumfavo 2005 ir 2013 metais.

Dėl penkioliktosios pergalės bei trečiojo titulo R.Nadalis susikaus su amerikiečiu Samu Querrey. Pastarasis nugalėjo galingų padavimų meistrą bei Novaką Džokovičių įveikusį Nicką Kyrgiosą.

Įdomu tai, kad JAV tenisininkas tapo pirmuoju amerikiečiu šio turnyro finale per visą jo 24 metų gyvavimo istoriją. S.Querrey australą nugalėjo 3:6, 6:1, 7:5.

R.Nadalis kol kas prieš savo būsimąjį varžovą nėra pralaimėjęs nė karto (4-0). Ispanijos tenisininkas ant kieto aikštės paviršiaus titulo neiškovojo nuo 2014-ųjų sausio, kai triumfavo „Qatar ExxonMobil Open“ pirmenybėse.

Į finalą patekę tenisininkai jau užsitikrino 300 ATP reitingo taškų bei 157 tūkst. JAV dolerių premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius