Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 05

Nesutarimų kamuota Prancūzijos rinktinė įgijo įtikinamą pranašumą prieš Kanadą

Nuolat spaudoje mirganti Prancūzijos komanda po pirmos dienos Daviso taurėje išsiveržė į priekį prieš Kanadą rezultatu 2:0. Abu mačus taip pat laimėjo Italija bei Argentina, o visos likusios rinktinės į dvejetų varžybas žygiuos su lygiu rezultatu švieslentėje.
Yanickas Noah ir Gaelis Monfilsas
Yanickas Noah ir Gaelis Monfilsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Gvadalupės saloje žaidžiančiai Prancūzijos komandai pergales iškovojo Gaelis Monfilsas ir Gilles'is Simonas. Abu tenisininkai savo varžovus nugalėjo trijų setų kovoje. Įdomu tai, kad vienetų mačams nebuvo pasirinkti aukštesnį vienetų reitingą turintys Jo-Wilfriedas Tsonga bei Richardas Gasquet. Tiesa jie šeštadienį rungsis dvejetų varžybose.

VIDEO: Daviso taurė 2016: Gražiausias dienos taškas

Andy Murray lengvai nugalėjo Taro Danielį rezultatu 6:1, 6:3, 6:1. Danielis Evansas neatsilaikė prieš Kei Nishikorį, todėl rezultatas tarp Didžiosios Britanijos ir Japonijos yra 1:1.

VIDEO: Daviso taurė 2016: Andy Murray prieš Taro Danielį

Italija įgijo įtikinamą dviejų mačų persvarą prieš 2014-ų metų čempionus Šveicarijos tenisininkus. Paolo Lorenzis rezultatu 7:6 (16:14), 6:3, 4:6, 5:7, 7:5 įveikė Marco Chiudinellį, o Andreasas Seppis iškovojo pergalę prieš Henrį Laaksoneną rezultatu 7:5, 7:6 (7:4), 3:6, 6:3.

Geriausias planetos tenisininkas sugrįžo į aikštę ir nugalėjo 200-į pasaulio tenisininką Aleksandrą Nedovyesovą. Mikhailas Kukushkinas atsakė tuo pačiu ir nugalėjo Viktorą Troickį, todėl rezultatas tarp Serbijos ir Kazachstano po pirmos dienos yra 1:1.

VIDEO: Daviso taurė 2016: Novakas Džokovičius prieš Aleksandrą Nedovyesovą

Trečioji pasaulio grupės komanda penktadienį iškovojusi dvi pergales yra Argentina. Ji pirmauja prieš Lenkiją. Guido Pella trijų setų kovoje nugalėjo Michalą Przysiezny, o Leonardo Mayeris įveikė Hubertą Hurkaczą.

Ypatingai atkakliai kol kas klostosi Vokietijos ir Čekijos dvikova. Čia rezultatas yra 1:1, o abiems mačams prireikė penkių setų. Philippas Kohlschreiberis rezultatu 3:6, 6:3, 6:4, 2:6, 6:3 nugalėjo Lukašą Rosolą. Tomašas Berdychas atsakė įveikdamas Alexanderį Zverevą rezultatu 7:6 (8:6), 1:6, 4:6, 7:6 (7:5), 6:4. 

VIDEO: Daviso taurė 2016: Alexanderis Zverevas prieš Tomašą Berdychą

Lygiosios kol kas ir Belgijos ir Kroatijos poroje. Čia penktadienį Marinas Čiličius nesunkiai įveikė Kimmerį Coppejansą, o Davidas Goffinas turėjo paprakaituoti, kad iškovotų pergalę prieš Borną Čoričių rezultatu 6:3, 6:2, 2:6, 3:6, 6:3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius