Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 13

„Netflix“ rodys dokumentinį serialą apie Naomi Osaką

Artimiausiu metu Japonijos teniso sensaciją Naomi Osaką (WTA-) televizoriaus ekrane bus galima išvysti ne tik tenisininkės, bet ir dokumentinio serialo pagrindinės herojės amplua.
Naomi Osaka
Naomi Osaka / „Scanpix“ nuotr.

Jungtinių Amerikos Valstijų televizijos gigantas „Netflix“ pranešė, jog jau išskirtiniu spėjęs tapti 22-ejų tenisininkės gyvenimas bus sutalpintas į dokumentinį serialą, kuriame bus atvaizduotas japonės kelias link šlovės – dviejų „Didžiojo kirčio“ trofėjų.

N.Osakos gyvenimas už aikštelės ribų yra ne ką mažiau dramatiškesnis nei tenisininkės žaidimas. Gimusi japonės mamos ir haitiečio tėvo šeimoje Naomi būdama dar visai maža mergaitė paliko Japonijoje įsikūrusį Osakos miestą ir persikėlė į Jungtines Amerikos Valstijas.

Praėjusiais metais tenisininkė nusprendė ginti Japonijos spalvas artėjančiose olimpinėse žaidynėse Tokijuje bei turėjo atsisakyti JAV pilietybės. Dokumentinis serialas palies tiek alinančias teniso superžvaigždės treniruotes, tiek jos gyvenimą be teniso, o taip pat sugrįžimus į gimtinę.

„Turėti galimybę papasakoti visą savo istoriją ir įsileisti žmones pas save per šiuos metus buvo neįkainojama patirtis. Tai nebus tradicinė sporto dokumentika, todėl nekantrauju tuo pasidalinti su visais žmonėmis“, – pridūrė Osaka.

Visgi kol tiksli serialo išleidimo data nėra atskleista, belieka pasimėgauti japonės pasirodymais teniso kortuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius