Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 11

Netikėta: Rafaelio Nadalio treneris Tonis Nadalis po sezono trauksis iš pareigų

Vienas geriausių pasaulio tenisininkų Rafaelis Nadalis net 11 metų rungtyniavo be jokių pokyčių savo komandoje, tačiau ši įspūdinga serija nutrūko prisijungus Carlosui Moyai. Tuo permainos nesibaigė, nes Rafos dėdė bei treneris Tonis Nadalis italų spaudai patvirtino, kad tai jo paskutinis sezonas šiose pareigose.
Tonis Nadalis ir Rafaelis Nadalis
Tonis Nadalis ir Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Nuo kito sezono nebetreniruosiu R.Nadalio ir dirbsiu tik mūsų akademijoje, – atskleidė T.Nadalis. – Noriu labiau susikaupti ties jaunaisiais šio sporto talentais ir padėti jiems tobulėti. Visus šiuo metus su Rafa palaikėme puikius santykius ir nė karto nesusipykome. Paauglystėje už jį sprendžiau viską, tačiau bėgant metams mano įtaka vis mažėjo. Manau, kad metas judėti toliau.

Kartu keliavome aplink pasaulį daugelį metų, tačiau dabar metas susitelkti ties jaunaisiais tenisininkais. Mūsų akademija tam puiki vieta.“

T.Nadalis taip pat atskleidė, kad Fransisco Roigas ir Carlosas Moya turėtų likti trenerių štabe, o dėl naujo papildymo kol kas nėra tikras.

R.Nadalis praėjusių metų sezoną baigė dėl jį nuolat kankinusios riešo traumos, tačiau pilnai pasveikęs jis šiemet nukeliavo iki „Australian Open“ finalo.

Jame ispanas su Rogeriu Federeriu surengė vieną įsimintiniausių pasirodymų teniso istorijoje, tačiau turėjo pripažinti varžovo pranašumą po penkių setų trilerio.

R.Nadalis į aikštę turėtų sugrįžti jau šį mėnesį turnyre Akapulke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius