Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 27

Netikėtai eliminuota rumunė atskleidė – mačo metu patyrė panikos ataką

Buvusi „Roland Garros“ čempionė ir viena geriausių žaidimo ant grunto eksperčių Simona Halep (WTA-19) patyrė netikėtą pralaimėjimą jau antrajame etape, tačiau kur kas svarbiau šiuo metu yra rumunės psichologinė sveikata – tenisininkė atskleidė, kad patyrė panikos ataką.
Simona Halep
Simona Halep / „Scanpix“ nuotr.

30-ies Rumunijos tenisininkė, šias pirmenybes laimėjusi 2018 metais ir taip iškovojusi savo pirmą karjeros „Didžiojo kirčio“ trofėjų, dvikovą prieš kinę Qinwen Zheng (WTA-74) pradėjo užtikrintai ir pirmavo 6:2, 2:1, tačiau viskas žaibiškai apsivertė aukštyn kojomis ir per likusią mačo dalį ji laimėjo tik vieną geimą.

Dominuoti nuo galinės linijos pradėjusi 19-metė iš Kinijos trečiajame sete išsiveržė į priekį 3:0, tačiau akivaizdu, kad su jos oponentės sveikata viskas nebuvo gerai.

S.Halep paprašė medicininės pertraukėlės, kurios metu daktarai patikrino jos pulsą ir kraujospūdį. Tenisininkei buvo uždegta žalia šviesa sugrįžti, tačiau dvikovos baigtis jau buvo aiški – S.Halep turėjo labai rimtų problemų su kvėpavimu.

Rumunė po susitikimo greitai paliko kortą ir sugrįžo pas gydytojus, o netrukus atvykusi į spaudos konferenciją neslėpė – ją ištiko panikos ataka.

„Susitikimo pradžioje žaidžiau puikiai. Turėjau break'ą antrajame sete, tačiau tuomet kažkas atsitiko. Praradau viską. Aš to nesitikėjau, bet patyriau panikos ataką. Nežinojau, kaip su ja kovoti, nes man taip dažnai neatsitinka. Keista, nes nežinau ir kodėl taip atsitiko – juk pirmavau. Toliau tiesiog nebegalėjau koncentruotis į mačą“, – kalbėjo Halep.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Simona Halep
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Simona Halep

Dviejų „Didžiojo kirčio“ titulų savininkė buvo toje pačioje lentelės dalyje kaip ir toliau nepralaiminti Iga Swiatek (WTA-1) – šios tenisininkės galėjo susitikti aštuntfinalyje.

Trečiajame etape netikėtai tolyn prasibrovusi Q.Zheng žais prieš Alize Cornet (WTA-40), o lenkės varžove bus Danka Kovinič (WTA-95).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius