Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2015 02 18

Drama kortuose: Andrea Petkovic plūdo teisėjus, svaidė raketę, bet mačą pralaimėjo

Vokietijos tenisininkės Andreos Petkovic tokios įniršusios ir supykusios, ko gero, nebuvo matęs dar niekas. Dešimta pasaulio raketė visiškai pratrūko Dubajuje vykstančiame turnyre. Viskas baigėsi tuo, kad galiausiai tenisininkė iš visų jėgų sviedė raketę, o mačą pralaimėjo.
Andrea Petkovic
Andrea Petkovic / tennis.com/Youtube stopkadras

Pykčio protrūkis A.Petkovic apėmė po neteisingo teisėjų sprendimo. Vokietė vieną po kito siuntė kamuoliuką į kairę ir dešinę varžovės Zarinos Diyas tinklo pusę, kol galiausiai A.Petkovic patikėjo, kad laimėjo tašką po to, kai kamuoliukas lėkė į užribį. Tačiau teisėjai tylėjo, o tai supratusi vokietė krito ant kelių. Pykčio apimta 27-erių tenisininkė šaukė negalinti patikėti, kad teisėjai neužfiksavo užribio. Nevaldydama emocijų vokietė rėkė, kad tai blogiausias visų laikų teisėjų sprendimas. 

Ginčai su teisėjais A.Petkovic nepadėjo, jie savo sprendimo nepakeitė. Šiek tiek aprimusi Vokietijos sportininkė stojo kovoti dėl lemiamo seto taško ir jį pralaimėjo. Tuomet A.Petkovic nervai ir vėl neatlaikė, ji iš visų jėgų sviedė raketę, ji nuskriejo iki pat reklaminių stendų.

Panašu, kad vienas neteisingas teisėjų sprendimas visiškai palaužė dešimtą pasaulio raketę. Ji pralaimėjo ir antrąjį setą 6:3 bei pasitraukė iš „Dubai Duty Free Tennis Championships“ turnyro.

VIDEO: Petkovic argues with Chair Umpire

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius