-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 21

Nickas Kyrgiosas 2017-aisiais dalyvaus NBA Visų žvaigždžių savaitgalyje

Skandalingasis Australijos tenisininkas Nickas Kyrgiosas atsisakė rungtyniauti vasario mėnesį vyksiančiame „Rotterdam Open“ turnyre, nes nori rungtyniauti NBA Įžymybių rungtynėse. Olandijoje vyksiančio turnyro direktorius Richardas Krajičekas leido parašą ant sutarties jau padėjusiam 21-erių australui vykti į Naująjį Orleaną ir žaisti krepšinį.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Nickas labiau vertina savo aistrą nei profesiją“, – teigė R.Krajičekas. Australas šiuo metu yra suspenduotas dėl savo elgesio „Shanghai Rolex Masters“ turnyre, kuriame jis nedėjo pastangų, kad iškovotų pergalę, bei pykosi su žiūrovais.

14 pasaulio raketė prieš tai laimėjo „Japan Open“ turnyro titulą, tačiau specialiai pralaimėjo prieš Mischą Zverevą Kinijoje.

Vėliau Australijos tenisininkas buvo suspenduotas, tačiau teigė, jog labai gailisi dėl savo poelgio ir ketina kreiptis į sporto psichologą. Tokiu atveju jis į aikštę galėtų sugrįžti jau lapkričio 7-ąją.

Vietoje N.Kyrgioso Roterdame rungtyniaus Stanas Wawrinka.

„Norėjome, kad Nickas čia rungtyniautų, – teigė turnyro organizatorius bei 1996 metų Vimbldono čempionas R.Krajičekas. – Tačiau patys matėte, kas buvo Kinijoje, kai jis nenori žaisti. Mes norime, kad mūsų aikštėse būtų patys geriausi.

Jeigu tenisas tik jo profesija, o jai Nickas skiria visą savo laiką, tuomet tai psichologiškai gali būti nelengva. Jam reikia laiko užsiimti kitomis veiklomis.“

Australas yra minėjęs, kad ateityje ketina baigti savo tenisininko karjerą ir tapti krepšininku, tačiau Lleytonas Hewittas patikino, jog taip jis tiesiog šaiposi iš žurnalistų.

NBA Visų žvaigždžių savaitgalio metu jis dalyvaus rungtynėse, kuriose komandos yra sudaromos iš pramogų pasaulio žvaigždžių, buvusių krepšininkų bei kitų sporto šakų atstovų.

Praėjusiais metais tokiose rungtynėse dalyvavo Milošas Raoničius bei Eugenie Bouchard.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius