-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 09 21

Nickas Kyrgiosas: „Mane siūlosi treniruoti buvusios teniso žvaigždės“

Australijos rinktinės kapitonas Lleytonas Hewittas neseniai teigė, jog tikisi, kad Nickas Kyrgiosas 2017 metų pradžioje pateks į pirmąjį ATP reitingo dešimtuką. Panašu, kad skandalingasis australas ir pats pasiryžęs tai padaryti, nes pradėjo ieškoti sau vyriausiojo trenerio. Jo tenisininkas neturi jau nuo 2015-ųjų birželio, kuomet žaidėjas nutraukė bendradarbiavimą su Toddu Larkhamu.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nickas Kyrgiosas

N.Kyrgiosas šiuo metu pasaulio reitinge užima 15 vietą, o praėjusį savaitgalį jis padėjo Australijos rinktinei išlikti pagrindinėje Daviso taurės grupėje.

„Skirtumas tarp penkioliktosios ir dešimtosios vietos reitinge yra milžiniškas. Pirmojo dešimtuko tenisininkai yra visai kitame lygyje, – teigė N.Kyrgiosas. – Manau, kad jau visai netrukus man reikės ieškotis trenerių komandos. Iš kitos pusės, iki šiol viską dariau vienas, o man sekėsi puikiai.

Turiu labai nemažai pasiūlymų iš skambių vardų teniso pasaulyje, tačiau manęs tai nedomina. Aš noriu susirasti žmones, kuriems tikrai rūpėsiu. Noriu dirbti su treneriais, kurie saugos mano užnugarį ir nenusisuks, kai reikalai pablogės.

Taip pat reikėtų susirasti specialistą, kuris prižiūrėtų mano fizinį krūvį. Turiu vieną gydytoją, tačiau jo negana. Noriu išlikti sveikas viso sezono metu.“

15 pasaulio raketė iš Australijos šį sezoną toliausiai „Didžiojo kirčio“ turnyruose nukeliavo iki ketvirtojo etapo, tačiau sugebėjo iškovoti savo pirmuosius karjeros titulus Atlantoje ir Marselyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius