-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 12

Nicku Kyrgiosu pasipiktinusiems sirgaliams – aršus australo atkirtis

Praeitą savaitę kaip tikras čempionas atrodęs Nickas Kyrgiosas Šanchajuje vėl susigadino reputaciją. Geriausias Australijos tenisininkas “Shanghai Rolex Masters” turnyro antrame etape trečiadienį ne tik kad nesistengė laimėti, bet dar ir užsipuolė juo pasipiktinusius žiūrovus.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.

14-oji pasaulio raketė trečiadienį „Masters“ turnyro Šanchajuje antrame etape 3:6, 1:6 netikėtai pralaimėjo 110-ą vietą pasaulio reitinge užimančiam Mischai Zverevui.

Bet N.Kyrgioso nesėkmė gana lengvai paaiškinama. Pagrindinė to priežastis – nulis pastangų laimėti. Šis epizodas iliustruoja tik vieną iš daugelio australo pridarytų nesąmonių trečiadienio dvikovoje.

Toks 14-osios pasaulio raketės žaidimas papiktino žiūrovus, kurie po mačo N.Kyrgiosą nušvilpė. Bet skolingas neliko ir šis – po mačo spaudos konferencijoje australas užsipuolė juo nepatenkintus žmones.

„Gal jie nori ateiti pažaisti vietoj manęs? Mano patarimas jiems būtų toks: užsičiaupti, sėdėti vietoje ir žiūrėti tenisą,“ – plūdosi 21-erių australas.

„Nesuprantu tokio jų elgesio. Jeigu jie turėtų nors mekiausią supratimą apie ką kalbą, tuomet būtų ne tribūnoje, o teniso korte. Jie patys nusipirko bilietus, nors žino, kad aš esu nenuspėjamas. Aš jiems nieko neskolingas.“

Mačo metu N.Kyrgiosą paprotinti bandė net ir pagrindinis mačo teisėjas, po vaikiško australo padavimo pastarajam rėžęs: „Nickai, tu negali taip žaisti. Tai tiesiog neprofesionalu, o čia profesionalų turnyras.“

Apie N.Kyrgioso žaidimą trečiadienį savo nuomonę turėjo ir antroji pasaulio raketė Andy Murray, dažniausiai užstojantis skandalingąjį australą.

„Nesvarbu, koks esi pavargęs. Bet kokiu atveju reikia stengtis laimėti. Tenisininkas privalo gerbti jį pažiūrėti ateinančius sirgalius,“ – dėstė geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas.

Primename, kad praeitą savaitę nepriekaištingai žaidęs N.Kyrgiosas Tokijuje pirmą kartą karjeroje iškovojo ATP 500 serijos turnyro titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius