Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 11

Novakas Džokovičius atskleidė priežastį, dėl kurios nerungtyniaus Sinsinatyje

Jau anksčiau pranešėme, kad geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius nerungtyniaus Sinsinačio „Masters“ serijos turnyre, tačiau paaiškėjo ir to priežastis. Pasirodo, kad serbas kenčia nuo vis atsinaujinančios riešo traumos, dėl kurios praleis kitą savaitę prasidedančias varžybas.
Novakas Džokovičius Rio olimpiados pirmame etape nusileido Juanui Martinui del Potro
Novakas Džokovičius Rio olimpiados pirmame etape nusileido Juanui Martinui del Potro / „Scanpix“ nuotr.

„Labai norėjau žaisti Sinsinatyje, tačiau gydytojai liepė man pailsėti, – savo „Facebook“ paskyroje rašė serbas. – Vienas sunkiausių dalykų sportininkui yra ilsėtis ir nežaisti, tačiau tai man teks padaryti.

Dažnai trauma sportininką aplanko, kai jis labai labai kažko nori. Aš tenisui atidaviau visą savo sielą bei širdį. Džiaugiuosi savo pasiekimais ir vertinu kiekvieną iškovotą pergalę. Mano kūnui reikia poilsio, kurio dėka viskas susitvarkys.

Sunkiai dirbsiu, kad galėčiau sugrįžti dar stipresnis bei geresnis nei anksčiau. Ačiū visiems už palaikymą ir susitiksime Niujorke!“

Sportininkas teigia, kad nėra jokių dvejonių dėl jo dalyvavimo „US Open“ varžybose, tačiau tai paaiškės tik tuomet, kai iki turnyro liks mažiau laiko.

N.Džokovičius šį sezoną laimėjo „Australian Open“ bei „Roland Garros“ turnyrus, tačiau apmaudžias nesėkmės patyrė Vimbldone bei olimpinėse žaidynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius