Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 17

Novakas Džokovičius Romos turnyro finale užtikrintai nugalėjo Rogerį Federerį

Geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius demonstruoja neprilygstamą žaidimą ir Romoje vykusio turnyro finale užtikrintai 6:4, 6:3 nugalėjo antrą pasaulio raketę Rogerį Federerį.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

N.Džokovičius kiekviename sete po kartą laimėjo R.Federerio padavimų serijas. Mačas truko valandą ir 16-a minučių. Šveicarijos tenisininkas 15-ą kartą dalyvavo Romos turnyre ir siekė pirmo čempiono titulo.

„Tai buvo puiki savaitė. Džiaugiuosi, kad nusprendžiau atvykti čia ir žaisti, – po nesėkmės finale kalbėjo R.Federeris. – Šie metai kol kas klostosi gerai. Tačiau Novakas šiandien buvo per stiprus. Sveikinimai. Tai buvo puikus jo pasirodymas.“

N.Džokovičius toliau demonstruoja įspūdingą žaidimą. Serbijos tenisininkas ant grunto šį sezoną dar nepatyrė pralaimėjimo ir 2015-ais metais laimėjo jau ketvirtą ir penkių „Masters“ serijos turnyrų. Nole norėdamas pailsėti praleido Madride vykusias tokio rango varžybas.

Serbijos tenisininkas 24-ą kartą tapo „Masters“ turnyro čempionu. Daugiausiai, 27-is kartus tokio rango turnyrus laimėjo Rafaelis Nadalis.  

N.Džokovičius ketvirtą kartą karjeroje tapo Romos turnyro nugalėtoju. Prieš tai serbas šias varžybas laimėjo 2008-aisiais, 2011-aisiais ir 2014-aisiais metais.

„Kovoti su R.Federeriu visada yra didelis iššūkis, – po finalo kalbėjo N.Džokovičius. – Esu labai laimingas. Ir dabar čia jaučiuosi kaip namie. Noriu padėkoti aistruoliams.“

Čempionui atiteko 1000 reitingo taškų ir 630 tūkstančių eurų premija. 

VIDEO: Novakas Džokovičius Romos turnyro finale užtikrintai nugalėjo Rogerį Federerį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius