Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 07

Novakas Džokovičius septintą kartą iš eilės nugalėjo Milošą Raoničių

Pirmoji pasaulio raketė Novakas Džokovičius septintą kartą iš septynių tarpusavio susitikimų nugalėjo Kanados tenisininką Milošą Raoničių. Serbas „Mutua Madrid Open“ ketvirtfinalį laimėjo rezultatu 6:3, 6:4 ir pateko tarp keturių geriausių Ispanijos turnyro tenisininkų, o pusfinalyje susitiks su Kei Nishikoriu.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Geriausias pasaulio tenisininkas vis dar yra pakeliui į savo 29-ą bei rekordinį „Masters“ serijos titulą. N.Džokovičius laimėjo pastaruosius 13-a mačų, rungtyniaudamas prieš pirmojo dešimtuko tenisininkus.

VIDEO: Madridas 2016: Gražus Novako Džokovičiaus taškas

„Vienas iš raktų į pergalę buvo gražinti į žaidimą visus varžovo siunčiamus kamuoliukus, – kalbėjo N.Džokovičius. – Prieš įžengdamas į aikštę žinojau, kad neleisiu jam lengvai pelnyti taškų paduodant kamuoliuką. Sėkmingų padavimų dėka jis būtų per daug pasitikėjęs savo jėgomis.

Gynyboje sužaidžiau nepakartojamai. Kiekvienas žaidėjas turi savo strategiją atlikdamas padavimus, o jeigu rezultatas yra lygus tai daug lemia žaidėjo instinktai. Šiandien juos man pavyko puikiai perskaityti.“

Šiame mače N.Džokovičius laimėjo 74-is proc. savo pirmųjų padavimų bei išsigelbėjo nuo visų trijų varžovo „break point'o“ galimybių. M.Raoničius atliko keturis neliečiamus padavimus, o antroje mačo pusėje prarado pasitikėjimą savo padavimais ir turėjo pripažinti serbo pranašumą.

„Mutua Madrid Open“ prizinį fondą sudaro 5,7 mln. eurų. Turnyro nugalėtojui atiteks 1000-is reitingo taškų bei 912-os tūkst. eurų piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius