Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 08

Novako Džokovičiaus apsisprendimo kaina – 1,6 mln. JAV dolerių

Novakas Džokovičius praras įspūdingą sumą jeigu atsisakys dalyvauti Paryžiuje vykstančiame ATP 1000 serijos. Pirma pasaulio raketė šiemet teniso kortuose pasirodė įspūdingai – laimėjo 10 titulų įskaitant tris „Didžiojo kirčio“ turnyrus ir penkis serijos „Masters“.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip ten bebūtų, elitinis Serbijos tenisininkas turi sužaisti bent aštuoniuose iš devynių metuose ATP 1000 serijos turnyruose, jeigu nori gauti papildomą piniginį priedą – 2mln. JAV dolerių.

Serbijos tenisininkas dėl traumos atsisakė dalyvauti Šanchajuje vykusiame turnyre. Ir šis sprendimas jam jau kainavo 400 tūkst. JAV dolerių. Jeigu Nole atsisakys žaisti ir Paryžiuje, apskritai neteks papildomo piniginio priedo.

N.Džokovičius patyrė peties traumą Bazelyje vykusiame teniso turnyre, todėl dabar turi apsispręsti. Prancūzijoje „BNP Paribas Masters“ turnyro tenisininkas turėtų pradėti nuo antro rato akistatos su Ivanu Dodigu. 

Buvusios pirmos pasaulio raketės Roger Federerio komentaras.

„Smagu turėti tokią problemą ar ne? Jis aikštėje jau uždirbo 10 mln. JAV dolerių“, – kalbėjo R.Federeris. „Iš tikrųjų čia juk jam spręsti. Ar pinigai reiškia viską? Tikrai ne. Jie padeda, bet jis jų užsidirbo šiemet tiek, kad tai jau neturėtų rūpėti.“

„Gaila, jeigu jis neteks papildomo piniginio prizo. Ar jis nusipelnė to? Manau, kad taip. Jis aplankė daug vietovių ir atliko daug įsipareigojimų. Daug suteikė turo varžyboms“, – tęsė R.Federeris. „Tačiau, mes turime tokias taisykles. Ir jų privalo laikytis kiekvienas žaidėjas, taip pat ir pirma pasaulio raketė.“

R.Federeris rytoj antro rato akistata su Adriano Mannarino pradės pasirodymą Paryžiaus turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius