Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 02

Novako Džokovičiaus komandą Vimbldonui papildys dar vienas buvęs žaidėjas

Serbijos tenisininkas Novakas Džokovičius patvirtino, jog Vimbldone prie jo trenerių komandos prisijungs buvusi septintoji pasaulio raketė Mario Ančičius. Jis prisijungs prie jau kurį laiką su serbu dirbančio Andre Agassio.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

M.Ančičius užaugo Kroatijoje, o savo profesionalo karjerą buvo priverstas baigti 2011 metais. Tenisininką kamavo rimtos sveikatos problemos.

„Jis yra vienas mano geriausių draugų, – savo naujuoju kolega džiaugėsi N.Džokovičius. – Mario visuomet buvo labai geras bei protingas vyrukas. Abu vienas kitą labai gerbiame.“

33-ejų M.Ančičius baigęs profesionalo karjerą nesnaudė ir 2013-aisiais baigė teisės bakalauro studijas. Kroatas Niujorke dirba finansų patarėju, o su N.Džokovičiumi darbuosis tik tuomet, kai turės laiko.

„Jis Londone buvo savais reikalais ir nusprendėme pasinaudoti proga dirbti kartu, – aiškino Serbijos tenisininkas. – Dar nežinome, kiek laiko bendradarbiausime. Pamatysime laikui bėgant.“

Ketvirtoji pasaulio raketė dėl šių pokyčių konsultavosi ir su savo pagrindiniu treneriu A.Agassiu, kuris pritarė, jog tai yra geras sprendimas. Amerikietis su N.Džokovičiumi pradėjo darbuotis nuo „French Open“ čempionato, tačiau dėl įvairių įsipareigojimų laiko treniruotėms daug skirti negali.

„A.Agassis su manimi tikriausiai vyks tik į didžiausius turnyrus arba tuomet, kai turės laisvesnio laiko, – teigė N.Džokovičius. – Jis visuomet mane palaikys, kai tik turės galimybę.

Dėl šios priežasties ieškojome žmogaus, kuris su manimi dirbti galės dažniau, o ypač – mažuose turnyruose. Mario šioms pareigoms būtų tobulas. Jis yra pirmas mano sąraše. Andre su tuo taip pat sutinka.“

N.Džokovičius Vimbldono pirmenybėse yra antrasis pagal skirstymą, o pirmame etape susikaus su Martinu Kližanu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius