Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 29

Novako Džokovičiaus skaitliukas sukasi toliau – 41 pergalė iš eilės

Novakas Džokovičius net negalvoja nulipti nuo volo kuriuo sau pasismagindamas lygina prancūzišką gruntą. Antroji pasaulio raketė aštuntfinalyje 6:4, 6:4, 6:2 nugalėjo „French Open“ turnyro šeimininką Richardą Gasquet ir iškovojo jau 41-ą pergalę iš eilės. Iki legendinio Johno McEnroe rekordo jam tetrūksta vienos pergalės.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Novakas Džokovičius jau pirmame susitikimo geime laimėjo R.Gasquet padavimus ir iniciatyvą išsaugojo iki pat seto pabaigos 6:4

Antras setas susiklostė pagal panašų scenarijų. 6:4 Serbijos pasididžiavimo naudai.
Trečio seto pradžioje R.Gasquet nusviro rankos, tenisininkas padarė dvigubą klaidą paduodamas ir dovanojo dar vieną geimą Nolei. Netrukus 16-ą vietą pasaulio reitinge užimantis prancūzas ėmė ir dar daugiau klysti. N.Džokovičius paskutinį setą laimėjo 6:2.

„Nole“ vadinamas tenisininkas iškovojo jau 43-ią pergalę iš eilės ir 41-ą šį sezoną. Mažai kas abejoja ir dėl 42-osios N.Džokovičiaus pergalės, nes ketvirtfinalyje 24-erių serbas susitiks su staigmeną pateikusiu Fabio Fognini. Italijos tenisininkas po beveik 5 valandas trukusios penkių setų kovos 4:6, 6:4, 3:6, 6:3, 11:9 nugalėjo ispaną Alberto Montanesą.  24-erių F.Fognini tapo pirmuoju italu, per 16 pastarųjų metų iškopusiu į šio čempionato ketvirtfinalį.

Šveicaras pasiekė naują rekordą

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Rogeris Federeris
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Rogeris Federeris

Du olimpiniai čempionai iš Šveicarijos „French Open“ turnyre stojo į skirtingas barikadų puses. Stanislasas Wawrinka aštuntfinalio mačo pradžioje uždelsė tik akimirką ir to užteko. Roger Federeris po dvylikos minučių jau pirmavo 4:1, o į galinio vaizdo veidrodėlį žvilgtelėjo tik kartą. R.Federeris pasiekė ir įspūdingą rekordą. Tai bus jau 28-as iš eilės Didžiojo kirčio turnyrų ketvirtfinalis.

Pasigrožėti tenisu į Philippe‘o Chatriero kortą atvyko ir Prancūzijos krepšinio žvaigždė Tony Parkeris.
Tai buvo 10-as šių dviejų tenisininkų susitikimas ir 9-a R.Federerio pergalė. R.Federeris ketvirtfinalyje žais su Davido Ferrero ir Gaelio Monfilso poros nugalėtoju.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius