Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 19

Nuotaikingoje reklamoje nusifilmavęs R.Federeris: „2017 m. sugrįšiu dar stipresnis“

Šveicarijos teniso legenda Rogeris Federeris nusifilmavo nuotaikingoje „Mercedes-Benz“ reklamoje ir pažadėjo 2017-aisiais sugrįžti su trenksmu. Trečioji pasaulio raketė aikštėje turėtų pasirodyti kitų metų „Hopman Cup“ turnyre bei pažadėjo rungtyniauti „Rod Laver Cup“ varžybose.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Gaila, kad šiemet negalėsiu rungtyniauti Niujorke, tačiau 2017-aisiais sugrįšiu stipresnis nei bet kada“, – savo socialinėje paskyroje rašė R.Federeris.

„Filmuotis buvo labai smagu, nes bendradarbiavau su puikia firma bei Rodu Laveriu ir Billu Macatee, – apie naująją reklamą rašė šveicaras. – Vairuoti naujojo modelio automobilį taip pat buvo neįtikėtina. Džiaugiuosi, kad galiu šia reklama pasidalinti su visais savo gerbėjais. Tikiuosi jums patiks!“

R.Federeris paskutinį kartą rungtyniavo Vimbldono turnyre, kuriame pateko į pusfinalį. Jame jis nusileido Milošui Raoničiui, o vėliau dėl nugaros traumos nusprendė baigti savo 2016 metų sezoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius