Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 22

Nuplovė praėjusių metų skaudulį: C.Norrie – čempionas Lione

Lione įvykusiame „Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon“ ATP 250 serijos turnyre laimėjo favoritu laikytas Cameronas Norrie (ATP-11).
Cameronas Norrie
Cameronas Norrie / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Finale Didžiosios Britanijos tenisininkas 6:3, 6:7(3), 6:1 susitvarkė su slovaku Alexu Molčanu (ATP-47).

26-erių britas į Lioną atvyko su labai aiškia užduotimi – pabaigti praėjusiais metais pradėjus darbus. Tuomet dar tarp geriausių planetos tenisininkų savo vardo neįsirašęs C.Norrie visus nustebino patekdamas į finalą, tačiau ten kitoje tinklo pusėje stovėjo Stefanos Tsitsipas, kuriam ir atiteko čempiono trofėjus.

Antrajame sete turnyro nugalėtojas nusprendė pažaisti su savo aistruolių nervais, kuomet nesugebėjo išnaudoti dviejų match point'ų paduodant varžovui, tačiau lemiamos partijos metu jo pranašumas abejonių nekėlė niekam.

C.Norrie tai pirmasis karjeros ATP titulas ant grunto. Įdomu tai, kad visus tris kartus, kai britas turnyre buvo skirstytas aukščiausiu pirmuoju numeriu, tenisininkas šiuos turnyrus ir laimėjo – taip nutiko ir Los Cabos, Meksikoje bei Delray Beach'e.

Pirmenybių Lione nugalėtojas prie praėjusiais metais uždirbtų 150 taškų pridėjo dar 100 naujų, o taip pat uždirbo ir kiek daugiau nei 81 tūkst. eurų.

A.Molčanas, kuriam nesėkmingai susiklostė jau trečiasis ATP turo finalas, Lioną palieka su 150 ATP reitingo taškų 47,4 tūkst. eurų čekiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius