Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 15

„Orakulas“ prognozuoja atkaklią Ričardo Berankio ir Tommy Robredo dvikovą, jau žinomas mačo laikas

Sėkmingai „Gerry Weber Open“ turnyro atranką įveikęs Ričardas Berankis sužinojo savo mačo pagrindinių varžybų pirmame etape laiką. Geriausias Lietuvos tenisininkas stos į kovą su 20-ta pasaulio rakete Tommy Robredo.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Gerry Weber Open nuotr.

R.Berankio ir Ispanijos tenisininko susitikimas vyks pirmajame korte. Lietuvio ir ispano dvikova turėtų prasidėti apie 18 valandą Lietuvos laiku. Iki šio susitikimo pirmajame korte vyks dar trys mačai, o pirmasis jų prasidės 13-ą valandą Lietuvos laiku.
 

Tai bus pirma abiejų žaidėjų akistata karjeroje. Nepaisant to, kad T. Robredo yra 20-ta pasaulio raketė, o R.Berankis 92-a, lažybų bendrovė „Orakulas“ prognozuoja, kad mačas bus atkaklus. Vis dėlto geriau vertinami T.Robredo šansai žengti į antrą etapą Vokietijoje, Halės mieste vykstančiame turnyre.

Tačiau R.Berankis jau šio turnyro atrankoje įrodė, kad varžovams klijuojamos favoritų etiketės jam nė motais. Lemiamame kvalifikacijos mače geriausias Lietuvos tenisininkas nugalėjo akivaizdžiu favoritu laikytą 52-ą pasaulio raketę Vašeką Pospišilą. 

R.Berankiui mačas antradienį bus jau ketvirtas ant žolės šį sezoną.

T.Robredo ant šios dangos šį sezoną dar nežaidė. Už pergalę tenisininkui atiteks 45-i reitingo taškai ir 20 tūkstančių dolerių. Už sėkmingai įveiktą kvalifikaciją R.Berankis jau pelnė 20 reitingo taškų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius