Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 07

Pajėgiausių pasaulio tenisininkų ATP reitinge Berankis pakilo rekordinę į 154-ą vietą

Pirmadienį po dviejų savaičių paskelbtame geriausių planetos tenisininkų ATP reitinge devyniolikametis Ričardas Berankis pirmą kartą karjeroje pakilo į 154-ą vietą iš 188-osios.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Laimėjęs pirmąjį karjeroje „Challenger Tour“ serijos turnyrą pajėgiausias Lietuvos tenisininkas taupyklę papildė 80 įskaitinių taškų ir dabar jo sąskaitoje jau 323 taškai.

Vieną įskaitinį tašką praėjusią savaitę uždirbęs aštuoniolikametis Laurynas Grigelis su 75 taškais iš 435-ospozicijos smuktelėjo į 436-ąją.

Trečias lietuvis pajėgiausių planetos žaidėjų klasifikacijoje – septyniolikametis Dovydas Šakinis – tebeturi 12 taškų bei yra 835-as (prieš dvi savaites buvo 849-as).

Naujuoju ATP reitingo lyderiu tapo po metų pertraukos penktą kartą atvirąjį Prancūzijos čempionatą laimėjęs ispanas Rafaelis Nadalis. Surinkęs 8 700 taškų Ispanijos tenisininkas 310 taškų aplenkė Prancūzijos čempiono titulą praradusį 28 metų šveicarą Rogerį Federerį.

Trečiąją poziciją su 6 675 taškais išsaugojo serbas Novakas Djokovičius, o antrus metus iš eilės „Roland Garros“ turnyro finale žaidęs švedas Robinas Soderlingas (4 755 taškai) pakilo į šeštą vietą iš septintosios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius