Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 06

Pakistanas tenisui populiarinti tikisi pasikviesti Rafaelį Nadalį

Naujasis Pakistano teniso federacijos vadovas Syedas Kaleemas Imamas išreiškė viltį, kad netrukus jo šalyje pavyks surengti aukščiausio lygio teniso varžybas.
R.Nadalis – pirmasis turnyro Londone finalininkas
R.Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

Tiesa, atrodo, kad kol kas tai bus parodomasis susitikimas, tačiau tikimasi, jog jį sutiks žaisti pirmoji planetos raketė ispanas Rafaelis Nadalis. Imamas teigė bendravęs su keleto užsienio valstybių diplomatais ir šie sutikę tarpininkauti kviečiant į varžybas pasaulio žvaigždes. Pavyzdžiui, Ispanijos patikėtinis pažadėjo pasistengti, kad R.Nadalis įtrauktų Pakistaną į savo planus. Tikimasi, kad pirmosios planetos raketės pasirodymas ir parodomasis mačas suteiktų rimtą postūmį populiarinant šią sporto šaką.

Tiesa, iki šiol daugelis sportininkų atsisako vykti į Pakistaną dėl saugumo problemų. Tačiau Teniso federacijos prezidentas, kuris yra ir Pakistano policijos viršininkas, pažadėjo, kad saugumas visiems sportininkams tikrai bus garantuotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius