Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 09

Pamaina Rogeriui Federeriui? Šešiametis tobulai atkartojo šveicaro judesius

Nėra jokių abejonių, kad legendinis šveicaras Rogeris Federeris (ATP-3) yra įkvėpimas didžiajai daliai jaunųjų teniso meistrų. Vienas iš jų – šešiametis Yonosuke, užfiksuotas vaizdo įrašė, kuriame identiškai atkartoja maestro judesius aikštelėje.
Šešiametis Yonosuke
Šešiametis Yonosuke / Sustabdytas kadras / instagram

Greitai po visą pasaulį paplitęs vaizdo įrašas tapo tikra interneto sensacija. Instagrame jį peržiūrėjo daugiau nei 16 tūkstančių žmonių.

Ne mažiau įspūdingi ir dviem metais jaunesnio Yonosukes brolio – Koujirou – judesiai, kuriuose taip pat bandoma atkartoti Rogerį Federerį.

Bendrą broliukų instagramo anketą seka daugiau nei 10 tūkstančių žmonių. Jie savo sekėjus lepina įvairiais vaizdo įrašais, kuriuose treniruojasi ir žaidžia tenisą.

Praėjusiais metais šveicarų maestro paliko „Nike“ ir pasirašė sutartį su Japonijos drabužių parduotuvių tinklu „Uniqlo“, taip tapdamas tik dar populiaresniu ne tik Japonijoje, bet ir visoje Azijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius