Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 24

Paryžius – be charizmatiškojo australo: N.Kyrgiosas traukiasi iš „Roland Garroso“

Pastaruoju metu įvairiais skandalais tiek teniso kortuose, tiek ir už jų ribų pasižymintis Nickas Kyrgiosas (ATP-36) dėl sveikatos problemų „išsibraukė“ iš Prancūzijos atvirojo čempionato.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nickas Kyrgiosas

Pagrindinė pasitraukimo priežastis – liga. Australas Paryžiuje nežais antrus metus iš eilės – praėjusiame sezone tenisininką sustabdė alkūnės trauma.

Daugelis internautų jau svarsto, ar šis pasitraukimas nebus susijęs su prieš keletą dienų socialiniame tinkle „Instagram“ išsakytais jaunuolio žodžiais – lygindamas „Roland Garros“ turnyrą su Vimbldonu, tenisininkas teigė, kad „turnyras Paryžiuje užknisa, o mačų ant grunto iš vis turėtų nebūti“.

Pirmajame varžybų rate N.Kyrgiosas turėjo susitikti su Cameronu Norrie (ATP-41). Dabar brito oponentu greičiausiai taps „laimingasis pralaimėtojas“ (angl. Lucky loser), kuris iškrito trečiajame kvalifikacijos etape, tačiau tarp pralaimėjusiųjų turėjo aukščiausią ATP reitingą.

Atvirasis Prancūzijos čempionatas prasidės šį sekmadienį. Jame dalyvaus ir lietuvis Ričardas Berankis, kuris pirmame etape kausis prieš belgą Davidą Goffiną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius