Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 22

Pasakiškas sezonas tęsiasi – Marco Cecchinato triumfavo ir Umage

2018-ųjų sezonas pradėtas esant 109-oje ATP reitingo vietoje. Jau pirmadienį naujai sudarytame reitinge – 22 vieta tarp geriausių pasaulio tenisininkų. Italas Marco Cecchinato be jokių abejonių žaidžia geriausią tenisą karjeroje.
Marco Cecchinato
Marco Cecchinato / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai jis iliustravo sekmadienio vakare, kuomet užtikrintai laimėjo antrąjį ATP titulą šiame sezone, o tuo pačiu ir per visą karjerą. 6:2, 7:6 (7-4) – tokiu rezultatu buvo nugalėtas argentinietis Guido Pella (ATP-72).

M.Cecchinato, išsikapstęs pirmajame savo mače Kroatijoje prieš J.Veselį (panaikino seto deficitą), atrodo, jog toliau juokauti nusiteikęs nebebuvo. Užtikrintai nugalėti L.Djere bei M.Trungellitis kituose etapuose bei itin solidus žaidimas finale. Italas pasižymėjo itin patikimu žaidimu savo padavimų serijose, ką padaryti, žaidžiant ant grunto dangos, yra itin sudėtinga.

Nuostabų sezoną žaidžiantis 25-erių tenisininkas savo potencialą atskleidė jau balandį Budapešte, kuomet tik dėl kito žaidėjo pasitraukimo atsidūręs pagrindinėse turnyro varžybose nuskynė pirmąjį karjeros titulą. Tačiau žaidimas „Roland Garros“ varžybose galiausiai nutildė visus skeptikus. Paryžiuje buvo nugalėti P.Carreno-Busta, D.Goffinas bei buvęs čempionas – N.Džokovičius.

Ši savaitė Italijos tenisininkams tiesiog nuostabi – F.Fogninis laimėjo titulą Bastade, o M.Cecchinato – Umage.

Kitą savaitę Umago čempionas pasiruošęs dalyvauti ATP 500 taškų turnyre Hamburge, o ten jau pirmajame etape laukia itin stiprus varžovas – prancūzas Gaelis Monfilsas (ATP-37).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius