Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 20

Be staigmenų: Ričardas Berankis sėkmingai pradėjo turnyrą Italijoje

Ričardas Berankis savo paskutinį sezono turnyrą pradėjo sėkmingai ir pirmame rate pateisino favorito etiketę. 141-ą vietą pasaulio reitinge užimantis lietuvis 6:1, 7:6 (7:3) nugalėjo kortų šeimininką Alessandro Begą (ATP 323).
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

R.Berankis sėkmingai pradėjo susitikimą, laimėjo varžovo padavimų seriją ir pirmavo 3:0. Netrukus jis dar kartą sėkmingai susitvarkė su italo kirčiais ir laimėjo pirmą setą po pusvalandžio.

Antrame sete situacija pasikeitė. R.Berankis pralaimėjo savo padavimų seriją ir atsiliko 2:5. Tačiau A.Bega nesugebėjo išsaugoti įgytos persvaros ir netrukus rezultatas tapo lygus 5:5. Pratęsime sėkmingiau žaidęs Lietuvos tenisininkas iškovojo pergalę.

Už laimėjimą R.Berankiui atiteko 6 reitingo taškai, o antrame rate lauks akistata su Andrea Arnaboldžiu (ATP 225) arba Christopheriu Heymanu (ATP 351).

Turnyre Andrijoje dalyvaus ir kitas lietuvis Laurynas Grigelis (ATP 271). Jo mačas su Franku Škugoru (ATP 307) vyks kitą dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius