-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 02

Pastaraisiais sezonais Paryžiuje dominavęs D.Medvedevas sustabdytas jau antrame etape

Paryžiuje (Prancūzija) vykstantį „Rolex Paris Masters“ turnyrą palieka pirmasis narys iš geriausių pasaulio žaidėjų dešimtuko. Vienu favoritų laimėti šias pirmenybes laikytas Daniilas Medvedevas (ATP-3) lagaminus namo yra priverstas krautis jau trečiąją turnyro dieną.
Daniilas Medvedevas
Daniilas Medvedevas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Antrojo etapo mūšyje rusas 4:6, 6:2, 5:7 turėjo pripažinti Australijos tenisininko Alexo De Minauro (ATP-25) pranašumą.

Vangiai susitikimą pradėjęs buvęs geriausias planetos žaidėjas iniciatyvą perėmė antrajame sete, o apsukų nemažino ir trečios partijos pradžioje, kuomet susikūrė pranašumą 2:0.

Iki šio susitikimo D.Medvedevas savo oponentą buvo nugalėjęs visus keturis kartus, o du iš jų panaikindamas seto deficitą, tačiau penktas kartas A.De Minaurui galiausiai nemelavo.

Charakterį pademonstravęs 23-ejų tenisininkas trečiajame sete panaikino break'o deficitą ir ketvirtuoju match point'u įtvirtino vieną skambiausių karjeros laimėjimų.

Dvi dvigubas klaidas lemiamo geimu metu padaręs D.Medvedevas tiesiog sprogo iš pykčio ir sutalžė savąją raketę, pasiųsdamas keletą kandžių replikų į bokštelio arbitro pusę.

Australijos tenisininkas pirmą kartą karjeroje po 18-os nesėkmingų bandymų galiausiai įveikė oponentą iš pirmojo ATP penketuko.

Patekimas į aštuntfinalį Paryžiuje jam jau yra pakartotas geriausias rezultatas, kuris taip pat buvo užfiksuotas 2019 ir 2020 m.

Savo ruožtu D.Medvedevui šis pralaimėjimas gali atsieiti labai skaudžiai – jis tikrai į priekį praleis Stefanos Tsitsipą ir Casperą Ruudą, o aplenkti rusą dar gali ir Felixas Auger-Aliassime'as su Andrejumi Rubliovu.

Praėjusiais metais D.Medvedevas šiame turnyre žaidė finale, 2020 m. – tapo čempionu.

Jokių problemų „Masters“ turnyro starte neturėjo pirmoji pasaulio raketė Carlosas Alcarazas. Ispanas 6:4, 6:4 įveikė japoną Yoshihito Nishioką (ATP-38).

O minėtasis F.Auger-Aliassime'as (ATP-8) pratęsė pergalių seriją net iki 14-os. Kanadietis po 3,5 val. trukusio maratono 6:7(6), 6:4, 7:6(6) palaužė švedą Mikaelį Ymerą (ATP-74).

VIDEO: Daniil Medvedev vs Alex De Minaur Brutal Battle | Paris 2022 Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius