Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 26

Pavojingas startas: Serena Williams „US Open“ pradės maču su Ekaterina Makarova

Serena Williams Niujorke sieks savo 23-ojo „Didžiojo kirčio“ turnyro titulo. Amerikietę jau pirmame „US Open“ etape pasitiks Ekaterina Makarova, su kuria ji prieš dvejus metus kovėsi šio turnyro pusfinalyje.
Serena Williams prieš Darią Gavrilovą
Serena Williams prieš Darią Gavrilovą / „Scanpix“ nuotr.

Antroji pagal skirstymą Angelique Kerber susitiks su Polona Hercog, tačiau jau antrame etape jos laukia itin pavojinga varžovė: Alize Cornet arba Mirjana Lučič-Baroni.

S.Williams ketvirtyje atsidūrė penktoji pagal skirstymą Simona Halep. Ji jau trečiame „US Open“ etape gali susitikti su Ana Ivanovič, o ketvirtame rate rumunės gali laukti 2011-ųjų čempionė Samantha Stosur.

A.Kerber ketvirtfinalyje greičiausiai lauks 2015-ųjų finalistė Roberta Vinči, o prieš tai jai reikės įveikti 2012 metų pusfinalio dalyvės Saros Errani barjerą bei du kartus Vimbldono čempionės Petros Kvitovos pasipriešinimą.

G.Muguruza šiame turnyre yra trečioji pagal skirstymą, o pusfinalyje ji gali susitikti su A.Kerber. Ketvirtfinalyje jos greičiausiai lauks Madison Keys, o pirma turinti skirstymą varžovė bus Monica Puig.

Agnieszka Radwanska uždaro pirmąjį moterų vienetų ketvertą, o pusfinalyje ji greičiausiai turės susidurti su S.Williams. Ketvirtfinalyje jos lauks Venus Williams, o trečiame ir ketvirtame etape jais teks perlipti per Caroline Garcia ir Timea Bacsinszky barjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius