-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 08 05

Penki lietuviai per žingsnį nuo pagrindinio ITF serijos teniso turnyro Latvijoje

Sėkmingai Latvijoje vykstančio ITF serijos „Men's Future Jurmala“ vyrų teniso turnyro kvalifikacinėse vienetų varžybose žaidžia lietuviai, iš kurių net penki atsidūrė per žingsnį nuo pagrindinių varžybų.
Gvidas Sabeckis
Gvidas Sabeckis / Luko Balandžio nuotr.

Kvalifikacijos favoritu laikomas Gvidas Sabeckis (ATP-1304)pirmajame rate buvo laisvas, o antrame 3:6, 6:1, 6:2 įveikė kitą Lietuvos tenisininką Aleksejų Kolobovą ir lemiamoje dvikovoje dėl vieno iš aštuonių kelialapių į pagrindinį turnyrą susitiks su Latvijos atstovu Pevelu Grigorjevu. 

Julius Tverijonas antrajame rate 7:6 (7:5), 6:2 palaužė bosnio Stefano Merunkos pasipriešinimą ir dėl vietos pagrindiniame turnyre žais su ketvirtąjį reitingą atrankoje turinčiu ispanu Adria Mas Mascolo (ATP-1642).

Simas Malakauskas pirmajame atrankos rate 6:3, 6:4 nugalėjo Lauryną Adomavičių, o antrajame 6:3, 6:3 susitvarkė su penktuoju pagal skirstymą baltarusiu Fiodoru Dudčiku (ATP-1642) ir atrankos finale žais su lenku Wojciechu Lutkowskiu. 

Augustas Radžiukynas pirmajame kvalifikacijos rate 6:1, 6:1 sutriuškino rusą Timofejų Skripniką, antrajame 6:0, 6:2 nepaliko vilčių ispanui Gerardui Junyentui ir dėl kelialapio į pagrindinį turnyrą išmėgins jėgas su latviu Deividu Jukša.

Aleksas Tverijonas pirmajame rate buvo laisvas, antrajame 7:6 (7:4), 3:6, 7:5 įveikė latvį Janį Skroderį ir kvalifikacijos lemiamoje dvikovoje žais su lenku Pawelu Tarasewicziumi. 

Julius Gotovskis pirmajame atrankos rate 6:0, 6:0 sutriuškino Beną Dominyką Stelmoką, tačiau antrajame 0:6, 6:7 (4:7) nusileido latviui Oskarui Vaškiui ir pasitraukė iš varžybų. 

Nepasisekė ir Mantui Griciui, kuris pirmajame rate 3:6, 1:6 pralaimėjo latviui Normundui Cubiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius