Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 02

Penkių valandų trilerį iškentęs A.Murray po mačo norėjo tik vieno: „Prašysiu ledo vonios“

Pirmą kartą nuo 2019 m. sausį vykusio „Australian Open“ turnyro „Didžiojo kirčio“ varžybose dalyvaujantis Andy Murray (ATP-115) sugrįžimą į ryškiausią teniso sceną paženklino įspūdinga pergale. Škotas po sekinančios kovos pirmajame "US Open" turnyro rate 4:6, 4:6, 7:6(5), 7:6(4), 6:4 palaužė japono Yoshihito Nishiokos (ATP-49) pasipriešinimą.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Įspūdinga škoto ir japono kova centriniame „US Open“ užtruko net 4 valandas ir 39 minutes.

Tai tapo jau 10-ąja A.Murray pergale, kai škotas „Didžiojo kirčio“ mače atsitiesia pralaimėjęs pirmuosius du setus. Nepalaužiamasis škotas dėl savo kovos iki paskutinės akimirkos yra vadinamas „sugrįžimų karaliumi“.

Po tokios pergalės 33-ejų tenisininkas, dar pernai manęs, jog dėl klubo traumos jam daugiau žaisti teniso nebeteks, kalbėjo apie ledo vonią.

„Mačiau tokią rūbinėje, bet jie man sakė, kad ji bus panaudota tik kraštutiniu atveju. Man dabar toks atvejis ir yra, – per sukąstus dantis šypsojosi škotas. – Mano kūnas sopa, tad turiu atsigauti kaip galima geriau. Paprašysiu ledo vonios ir pažiūrėsime, ar galėsiu ją gauti. Jei ne, stengsiuosi kuo greičiau grįžti į viešbutį, kad galėčiau į ledo vonią panirti ten.“

Per pastaruosius dvejus metus teniso beveik nežaidęs A.Murray pripažino – tai sunkiausia jo dvikova nuo 2019 m. sausio, kai „Australian Open“ mače jis penkiuose setuose vargo su ispanu Roberto Bautista Agutu.

Net 32 neišprovokuotas klaidas per pirmus du pralaimėtus setus padaręs A.Murray prieš lemiamą penktąjį setą kentė dar ir kojos nykščio skausmą, dėl kurio jis pasiprašė pertraukos.

Vis dėlto tai škotui nesutrukdė – dusyk laimėjęs japono padavimus A.Murray sugebėjo pralaužti įnirtingą varžovo pasipriešinimą ir iškovoti įspūdingą pergalę.

Antrajame „US Open“ etape škoto lauks kanadiečio Felixo Augerio-Aliassime'o (ATP-21) iššūkis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius