Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 02

Penkta „US Open“ diena: pailsėjęs N.Džokovičius ir seto dar nepralaimėjęs R.Nadalis

Penktąją dieną Niujorko kortuose išvysime geriausią pasaulio tenisininką Novaką Džokovičių bei penktąją pasaulio raketę Rafaelį Nadalį. Serbas turėjo nemažai laisvo laiko, nes nežaidė antrojo etapo mačo dėl Jiri Vesely traumos, o ispanas „Flushing Meadows“ kortuose, kol kas, žengia užtikrintai.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / Anthony Behar/Sipa USA

N.Džokovičius (ATP-1) – M.Južnas (ATP-61)

Tarpusavyje tenisininkai yra susitikę 9 kartus, o 6 sykius pergalę šventė N.Džokovičius. Tiesa, paskutinį kartą žaidėjai rungėsi prieš dvejus metus Dubajuje, kur M.Južnas nebaigė mačo dėl traumos.

„US Open“ varžybose N.Džokovičius net 6 kartus žaidė finale, o titulą iškovojo 2 sykius. Serbas bando apginti 2015-ais iškovotą trofėjų. Pirmame etape jis nugalėjo Jerzy Janowiczą, o antrame nerungtyniavo, nes dėl traumos iš varžybų pasitraukė J.Vesely.

Tai dvyliktasis N.Džokovičiaus „US Open“ turnyras, o trečiojo etapo barjero jis neperlipo tik 2005 ir 2006 metais.

M.Južnas Niujorko „Didžiajame kirtyje“ dalyvauja net 14-ąjį kartą, du sykius prasibrovė iki pusfinalio ir kartą rungtyniavo ketvirtfinalyje. Pastaruosius kelis metus rusas neperžengė antrojo čempionato etapo.

Šį sezoną jis laimėjo tris „Challenger“ serijos titulus, tačiau ypatingų rezultatų ATP turnyruose nepasiekė.

Dvikovos laikas: apie 22:00

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

R.Nadalis (ATP-5) – A.Kuznecovas (ATP-47)

Tarpusavyje tenisininkai yra susitikę tris kartus ir visas tris pergales šventė R.Nadalis. Šį sezoną abu žaidėjai jau rungtyniavo Dohoje bei Madrido „Masters“ serijos turnyre.

Rafa „US Open“ čempionate dalyvauja 12 kartą, o čia triumfavo du kartus bei dar sykį žaidė pusfinalyje. Praėjusiais metais ispanas trečiame turnyro etape krito prieš Fabio Fogninį.

A.Kuznecovui tai yra vos trečiasis „US Open“ turnyras karjeroje ir jam dar nė karto nepavyko perlipti trečiojo varžybų etapo. Šį sezoną rusas ATP serijos turnyruose ypatingų rezultatų nepasiekė.

Apskritai savo karjeroje Rusijos tenisininkas dar nė karto nepateko jokio į ATP turnyro finalą.

Dvikovos laikas: apie 02:00

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

M.Čiličius (ATP-9) – J.Sockas (ATP-27)

Tenisininkai tarpusavyje yra susitikę vos vieną kartą šio sezono Daviso taurėje. Tuomet pirmus du setus pralaimėjęs J.Sockas sugebėjo žaidimo vadžias perimti į savo rankas ir išplėšti įspūdingą pergalę.

M.Čiličius „US Open“ turnyre dalyvauja devintąjį kartą, o 2014 metais jis tapo varžybų čempionu. Praėjusiais metais kroatas žaidė pusfinalyje, o J.Sockas savo pasirodymą baigė jau antrame etape. Apskritai amerikietis niekuomet nėra perlipęs trečiojo šių varžybų rato.

Iš viso savo karjeroje M.Čiličius yra iškovojęs net 15 titulų, o šį sezoną triumfavo „Masters“ serijos varžybose Sinsinatyje.

J.Socko kolekcijoje – vos vienas trofėjus, iškovotas 2015 metais Hjustone bei trys žaisti ATP finalai. Šį sezoną amerikietis Ouklando turnyro finalo nebaigė dėl traumos, o Hjustono titulo neapgynė finale pralaimėjęs Juanui Monaco.

Dvikovos laikas: apie 19:30

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius