-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 05 17

Penkto titulo Romoje siekiantis N.Džokovičius ketvirtfinalyje kausis su J.M.Del Potro

Pirmoji pasaulio raketė Novakas Džokovičius ketvirtadienį „Internazionali BNL d'Italia“ kortuose norėjo praleisti kuo mažiau laiko – tai tenisininkui pavyko puikiai.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rytiniame susitikime serbas 6:1, 6:3 įveikė kanadietį Denisą Shapovalovą (ATP-22), o vėlai vakare 6:3, 6:0 parbloškė Vokietijos teniso veteraną Phillipą Kohlschreiberį (ATP-56).

Antrajame mače Nolė atliko 22 winner'ius, kuomet jo oponentas – vos penkis.

Keturis Romos „Masters“ titulus savo trofėjų lentynoje turintis tenisininkas į varžybų ketvirtfinalį prasibrovė 13-ą kartą. Įdomu ir tai, kad vienintelį kartą tarp aštuonių stipriausių žaidėjų Italijos sostinėje serbas nepateko debiutiniame apsilankyme – 2006 metais.

Varžybų ketvirtfinalyje teniso gurmanai galės mėgautis „US Open“ finalo pakartojimu – N.Džokovičius žais prieš argentinietį Juaną Martiną Del Potro (ATP-9). Pastarasis 6:4, 6:4 įveikė norvegą Casperą Ruudą (ATP-76).

Tarpusavio susitikimuose Nolė pirmauja 15:4. Paskutinį kartą Tandilo bokštu pravardžiuojamas J.M.Del Potro pergalę prieš serbą iškovojo 2016 metų Rio Olimpinėse žaidynėse.

„Scanpix“/AP nuotr./Novakas Džokovičius ir Juanas Martinas Del Potro Rio Olimpinėse žaidynėse
„Scanpix“/AP nuotr./Novakas Džokovičius ir Juanas Martinas Del Potro Rio Olimpinėse žaidynėse

„Jis (J.M.Del Potro) aukščiausios klasės žaidėjas. Visuomet tokiu buvo. Aš Juaną labai gerbiu ne tik kaip tenisininką, bet ir kaip paprasčiausią žmogų. Jis nuostabus vyrukas, turintis labai galingą padavimą ir vieną geriausių, jei ne patį geriausią, forehand'ą. Šiuos savo ginklus jis sugeba išnaudoti maksimaliai. Bus velniškai sunkus mačas“, – teigė stipriausias planetos tenisininkas.

Argentiniečiui tai vos trečiasis turnyras šiame sezone, tačiau panašu, kad jokių traumos padarinių tenisininkas nebejaučia ir yra pasiruošęs rimtai ketvirtfinalio kovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius