Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 19 /14:06

Per tašką nuo ketvirtfinalio buvęs Laurynas Grigelis patyrė skaudų pralaimėjimą

Laurynui Grigeliui nepavyko iškovoti penktos pergalės iš eilės ir patekti į Kazanėje vykstančio „Challenger“ serijos turnyro ketvirtfinalį. 362-ą vietą pasaulio reitinge užimantis lietuvis atkakliame aštuntfinalio mače 6:3, 4:6, 6:7(10) nusileido italui Andreai Arnaboldžiui (ATP 191).
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Adam Nurkiewicz. Mediasport nuotr.

Antroji Lietuvos teniso raketė sėkmingai pradėjo susitikimą ir pirmavo 3:0. L.Grigelis idealiai išnaudojo visas keturias galimybes tašku laimėti varžovo padavimų seriją. 

Antro seto pradžioje A.Arnaboldis išsiveržė į priekį 2:0. L.Grigeliui pavyko išlyginti rezultatą 4:4, tačiau Italijos tenisininkas laimėjo likusius du geimus ir išlygino mačo eigą. 

Lemiamame sete abu žaidėjai taškus rinko po savo padavimų. L.Grigelis pirmavo 5:4 ir turėjo dvi progas tašku laimėti oponento padavimus, tačiau jomis pasinaudoti nepavyko. Pratęsime L.Grigelis turėjo dar kelias progas tašku laimėti susitikimą, tačiau pergalę šventė A.Arnaboldis. 

Už patekimą į „Kazan Kremlin Cup“ ketvirtfinalį žaidėjui atiteko 15-a reitingo taškų. Dėl vietos pusfinalyje teks kovoti su Indijos tenisininku Yuki Bhambriu (ATP 284) arba rusu Karnu Chačanovu (ATP 369). 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius