Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 12

Pirmą trofėjų poroje iškovojusios amerikietės netikėtai palaužė Williams-Wozniacki duetą

Skirstymo „ASB Classic“ turnyre neturėjusios Asia Muhammad ir Taylor Townsend dvejetų turnyro finale pateikė staigmeną ir 6:4, 6:4 įveikė Serenos Williams ir Caroline Wozniacki porą.
Asia Muhammad ir Taylor Townsend
Asia Muhammad ir Taylor Townsend / „Scanpix“/AP nuotr.

Tris kartus vienetų žaidimo specialisčių padavimus palaužusios JAV tenisininkės spindėjo užtikrintumu ir drąsiai žygiavo link pirmojo bendrojo trofėjaus.

Amerikietės laimėjo 74% pirmųjų ir 71% antrųjų padavimų.

28-erių A.Muhammad ir 23-ejų T.Townsend kartu turnyruose dalyvauja nuo 2013 metų, tačiau tai pirmasis tenisininkių trofėjus WTA ture (devyni ITF titulai). Visgi jei jaunesniajai amerikietei tai pirmoji tokia pergalė, tai A.Muhammad dvejetų turnyrų finaluose išlieka nepralaimėjusi (5-0).

„Scanpix“/AP nuotr./Serena Williams ir Caroline Wozniacki
„Scanpix“/AP nuotr./Serena Williams ir Caroline Wozniacki

Įdomu tai, kad S.Williams dvejetų turnyro finalą pralaimėjo pirmą kartą nuo 1999 metų. Per šį laikotarpį legendinė JAV tenisininkė spėjo iškovoti net 14 „Didžiojo kirčio“ dvejetų turnyrų titulų.

Priminsime, kad Caroline Wozniacki tai buvo priešpaskutinis turnyras. Danė po kitą pirmadienį prasidedančio „Australian Open“ padės tašką profesionalės karjeroje.

„Žaisti poroje su Serena man reiškia labai daug. Mes turėjome tiek daug linksmų akimirkų už aikštelės ribų, o šią savaitę linksminomės ir aikštelėje. Noriu prisiimti šiek tiek nuopelnų ir sau, nes manau, kad žaidimas dvejetuose tikrai padėjo Serenai triumfuoti vienetuose“, – šmaikštavo Wozniacki.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius