Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 13

Pirmajame sugrįžimo mače R.Berankis kovos su belgu, L.Grigeliui teko pažįstamas varžovas

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis bei antroji šalies raketė Laurynas Grigelis sužinojo savo varžovus kitą savaitę prasidėsiančiame „Samarkand Challenger“ turnyre. Daugiau nei pusmetį nerungtyniavęs R.Berankis kausis su belgu Jorisu De Loore'u, o L.Grigelis sužais su Egoru Gerasimovu.
Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis
Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Paskutinį kartą kortuose R.Berankį matėme praėjusių metų spalio mėnesio pabaigoje. Tuomet lietuvis bandė savo laimę Paryžiaus „Masters“ turnyro atrankoje, bet 2:6, 3:6 nusileido Andreasui Seppiui.

Tuomet tenisininkas iš Lietuvos baigė savo sezoną ir pradėjo reabilitaciją bei profesionaliai nerungtyniavo jau daugiau nei 6 mėnesius.

Tarpusavyje R.Berankis ir J.De Loore'as dar nežaidė nė karto, o lietuvio varžovas iš Belgijos šiuo metu ATP reitinge žengia 190-as. Šį sezoną belgas daugiausiai dalyvauja „Challenger“ serijos varžybose bei sykį Australijoje pasiekė pusfinalį.

Praėjusį sezoną ant grunto dangos J.De Loore'as iškovojo 31 pergalę ir patyrė 14 nesėkmių, o tenisininkas iš Lietuvos ant šio aikštės paviršiaus pasirodė kiek kukliau. Jis sužaidė tik 12 mačų bei laimėjo 7.

Apskritai ant grunto 2016-aisiais R.Berankis žaidė penkiuose turnyruose bei tapo čempionu Kinijoje vykusiame „Challenger“ serijos turnyre.

Tuo tarpu L.Grigelis Uzbekistane kovos su E.Gerasimovu (ATP-225), kuriam yra pralaimėjęs tris mačus iš keturių žaistų susitikimų. Tenisininkai kortuose jau buvo susitikę ir šį sezoną, o Bergamo mieste vykusiame mače lietuvis nusileido 4:6, 2:6.

Tiesa, tenisininkai dar niekuomet vienas prieš kitą nežaidė ant grunto dangos.

Stipriausi mūsų šalies tenisininkai „Samarkand Challenger“ pirmenybėse tarpusavyje susitiktų nebent finale. Įdomu tai, kad šiuo metu ATP reitinge lietuvius skiria vos du taškai, o tai reiškia, kad geriau čia pasirodęs L.Grigelis gali tapti pirmąja Lietuvos rakete.

Daugelis „Samarkand Challenger“ turnyro mačų bus transliuojami internete, o deuce.lt kviečia įvykius sekti drauge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius