Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 23

Pirmasis „Didžiojo kirčio“ pusfinalis karjeroje – L.Pouille nugalėjo M.Raoničių

Prancūzas Lucas Pouille (ATP-31) iki šių metų „Australian Open“ turnyro nebuvo laimėjęs nei vieno susitikimo Melburne, tačiau dabar laimėjo ne tik penkis iš eilės, bet ir pateko į pirmą „Didžiojo kirčio“ turnyrų pusfinalį savo karjeroje.
Lucas Pouille
Lucas Pouille / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ketvirtfinalyje prancūzas 7:6(4), 6:3, 6:7(2), 6:4 nugalėjo dvikovos favoritu laikytą kanadietį Milošą Raoničių (ATP-17).

Dvikova truko 3 valandas ir 2 minutes.

Daugeliui buvo netikėta, kad 24-erių tenisininkas į savo trenerių štabą pasikvietė buvusią Andy Murray trenerę Amelie Mauresmo, tačiau treniruočių rezultatai matomi jau pirmaisiais mėnesiais.

„Man visiškai nesvarbu, kas mane treniruoja – vyras ar moteris. Svarbu, kad tas asmuo gerai išmanytų tai, ką daro, o Amelie yra savo srities ekspertė“, – po dvikovos apie naują trenerę kalbėjo Pouille.

Iki šio turnyro prancūzas buvo pasiekęs vienintelį „Didžiojo kirčio“ turnyro ketvirtfinalį 2016 metais Niujorke („US Open“), tačiau penktadienį dėl vietos finale kausis su pirmąja pasaulio rakete N.Džokovičiumi arba K.Nishikoriu.

Praėjusį kovą L.Pouille pirmą kartą prasibrovė į pirmąjį ATP dešimtuką, tačiau nuo to laiko tenisininko forma krito drąstiškai, o ir pats žaidėjas minėjo, kad nebeturi pasitikėjimo savimi.

2018 metų pradžioje pasiekęs tris finalus, nuo kovo mėnesio ATP ture dabartinė trečioji Prancūzijos raketė buvo pasiekęs vieną vienintelį pusfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius