-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 25

Pirmasis koronaviruso atvejis tenise: užsikrėtė talentingasis brazilas

20-metis Brazilijos teniso talentas Thiago Seyboth Wildas (ATP-114) tapo pirmuoju profesionaliu tenisininku, kuriam diagnozuotas COVID-19 virusas.
Thiago Seyboth Wildas
Thiago Seyboth Wildas / „Scanpix“/AP nuotr.

Kovo pradžioje sensacingai laimėdamas ATP turnyrą Santjage griausmingai apie save teniso pasauliui pranešęs brazilas naktį iš antradienio į trečiadienį pasidalino vaizdo įrašu, kuriame atskleidžia užsikrėtęs pavojinguoju COVID-19 virusu.

„Sveiki visi. Tik noriu jums pranešti, kad man diagnozuotas koronavirusas, tačiau pastarąją savaitę esu saviizoliacijoje. Rūpinuosi savimi ir laikausi medikų instrukcijų“, – žinutę gerbėjams pasiuntė Seyboth Wildas.

Praėjusio sezono pabaigoje „Challenger“ turnyruose ant grunto dominuoti pradėjęs tenisininkas tarpsezonyje žengė didelį žingsnį į priekį ir per pirmuosius tris 2020 metų sezono mėnesius spėjo įrodyti, kad jo vieta yra ATP ture.

Iš pradžių T.Seyboth Wildas namų turnyre Rio de Žaneire iškovojo pirmą karjeros pergalę ATP ture, o kitą savaitę 250 taškų vertės turnyre Santjage nesurado sau lygių ir netikėtai tapo čempionu.

„Tai priminimas jums, kad liktumėte namuose, rūpintumėtės savo artimaisiais ir neplatintumėte viruso. Likite sveiki“, – pridėjo brazilas.

Paskutinį mačą jaunuolis žaidė kovo 6 dieną Adelaidėje, kur Daviso taurės kvalifikaciniame mače nusileido australui Johnui Millmanui. Brazilija seriją pralaimėjo rezultatu 1:3.

Naujausiais duomenimis Brazilijoje jau užfiksuota beveik 2300 užsikrėtimo atvejų ir 47 mirtys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius